Ak Partili Cemil Şeboy, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Cemil Şeboy, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Ak Partili Cemil Şeboy, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

İzmir’in Buca ilçesindeki belediye başkanlığı döneminde Türkiye’ye örnek projeler üreten ve AK Parti’den İzmir Milletvekili adayı gösterilen Cemil Şeboy, "Türkiye’yi vesayet altına almak isteyenlerin, Türkiye’nin kalkınmasını istemeyenlerin, Türkiye’nin bağımsızlığını istemeyenlerin hepsi bu seçimlerde birleşmiş durumda" dedi.

22.04.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesindeki belediye başkanlığı döneminde Türkiye'ye örnek projeler üreten ve AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı gösterilen Cemil Şeboy, "Türkiye'yi vesayet altına almak isteyenlerin, Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenlerin, Türkiye'nin bağımsızlığını istemeyenlerin hepsi bu seçimlerde birleşmiş durumda" dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge 3. sıra Milletvekili adayı Cemil Şeboy, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şeboy, bu kapsamda, Güzelbahçe ve Seferihisar AK Parti İlçe Teşkilatlarının düzenlediği programlara katılarak mahalle ve köy muhtarlarıyla buluştu. Milletvekili seçimlerinin daha farklı ve önemli olduğunu vurgulayan Cemil Şeboy, "Türkiye'yi vesayet altına almak isteyenlerin, Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenlerin, Türkiye'nin bağımsızlığını istemeyenlerin hepsi bu seçimlerde birleşmiş durumda. Bize düşen görev bu ülkeyi tekrar koalisyonlara mahkum etmemek. Türkiye'de en son koalisyon hükümetinde bir gecede faizler allak bullak oldu. Ülke çıkmaza girdi. Batan bankalardan paralarını almadıkları için intihar edenler oldu. Hastanelerde cenazelerimizi bile rehin alıyorlardı. İlaç yazdırabilmek ve almak için gecen kuyruğa giriliyordu. Bunlar gibi yüzlerce örnek verebiliriz ama AK Parti insanımızın en iyi hizmeti almasını sağladı. Biz bunları unutuyoruz. Yine unutacağız; çünkü bu sefer Orman ve Su İşleri Bakanımız İzmir'e 466 tane projeyle geldi. Aynı zamanda 35 proje devam ediyor" dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge 3. sıra Milletvekili adayı Cemil Şeboy, daha sonra ise esnaf ziyareti yaptı. Şeboy, hem esnaflardan, hem de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bir kahvehanede dama oynayan Şeboy'u karşısında gören bir vatandaş ise, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" diyerek AK Partili adaya sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden Şeboy, "Ben 8-10 yıl önce kent yenileme plan notu hazırladım. Büyükşehir Belediyesi'nde dile getirdik ama maalesef olmadı. Ben Meclis'te bunun yasalaşması için çalışacağım. O zaman hem bütün Türkiye bundan faydalanacak hem İzmir çok büyük ivme kazanacak. Bunu başardığımız takdirde İzmir'in her tarafında kentin olduğu yerde yenilendiğini göreceksiniz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Cemil Şeboy, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement