Ak Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu ve Baykal Yanıltıyor - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu ve Baykal Yanıltıyor

Ak Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu ve Baykal Yanıltıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Kılıçdaroğlu yeni anayasa maddelerini okumamış, Baykal da bilmiyor, çünkü niyetleri yanıltmak" dedi.

30.03.2017 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Kılıçdaroğlu yeni anayasa maddelerini okumamış, Baykal da bilmiyor, çünkü niyetleri yanıltmak" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, referandum çalışmaları için Sivas'a geldi. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (SESOB) toplantı salonunda esnafla biraraya gelen Elitaş, referandumda neden 'Evet' denilmesi gerektiğini anlattı. Referandumda 'Hayır' oyu verecek halkın düşünmesi gerektiğini söyleyen Elitaş şöyle konuştu:

" 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yeni düşmanlar oluşmaya başladı. Türkiye'nin önünü tıkamak isteyen kitleler oluşmaya başladı. Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre uluslararası ilişkiler adabına uymayan ahlak dışı yöntemlerle bu kampanyada 'Evet' ya da 'Hayır' diyenlerin oradaki seçmenlere konuyu anlatmasına engel oldular. Ama terör örgütü temsilcilerinin davul ile zurna ile her türlü yöntemle 'Hayır' kampanyasını yapmasını teşvik ettiler, desteklediler hatta kendi gazetelerinden Türkçe 'Hayır' kampanyası için manşet attılar. FETÖ'nün temsilcileri 15 Temmuz'da yarım kaldığını düşündükleri işin rövanşını alabilmek için 16 Nisan'da 'Hayır' çıksın diye büyük bir gayretle çalışıyorlar. Hem İmralı'daki hem dağdaki eğer anayasa değişikliği gerçekleşirse PKK'nın sonu olur kaygısıyla, korkusuyla bu anayasaya 'Hayır' demek için gayret gösteriyorlar. Kimin ne oy vereceğini bilmiyorum. Ama 'Hayır' deme niyetinde olan kardeşlerim düşünsün. Avrupa'nın bu ülkelerinin Türkiye'de evet çıkarsa diye korkuları niçin? Bunların bu ülkenin hayrına düşünmeleri mümkül değil."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal'ı da eleştiren Elitaş, şöyle dedi:

"Yeni sistemi ben harf harf biliyorum. Virgül nerede onlar bile hepsi gözümün önünde ve aklımda. Sayın Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi 'Şurada şöyle yapıyorlar', 'Tek başına şunu vermişiz', Deniz Baykal'ın söylediği gibi 'Peygambere verse yoldan çıkarır' ifadeleri burada yok. Bu anayasada Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri hiç yok. Kılıçdaroğlu yeni anayasa maddelerini okumamış, Baykal da bilmiyor. Çünkü niyetleri yanıltmak."

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu ve Baykal Yanıltıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement