AK Partili Ensarioğlu "Diyarbakır'ı Terk Etti" İddialarına Sert Çıktı - Son Dakika
Güncel

AK Partili Ensarioğlu "Diyarbakır'ı Terk Etti" İddialarına Sert Çıktı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Ailesiyle Diyarbakır'ı terk etti" iddialarına "Benim hiçbir şeyden kaçmayacağımı herkes bilir" diyerek yanıt verdi.

08.10.2014 23:44  Güncelleme: 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Cüneyt Özdemir'in CNN Türk ekranlarında sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Ensarioğlu hakkında çıkan "Ailesiyle birlikte Diyarbakır'ı terk etti" iddialarına sert çıktı.

"ACZİYET OLARAK ALGILIYORUM"

Ensarioğlu iddialarla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Çok ciddi bir kirlilik, sosyal medyadan yaratılmaya çalışılan bir algı. Bu sadece benim ve ailem üzerinde yapılan bir şey değil. Ben bunlara sosyal medyada cevap dahi vermedim. Çünkü Diyarbakır'da insanlar ölürken, Diyarbak bu kadar karışıkken ben şahsıma yönelik iftiraları cevaplamak gibi bir şeye girmeyi acziyet olarak algılıyorum. Benim ne olduğum, fikrimin ne olduğu, Kürt meselesine nasıl baktığım, IŞİD'e terörist deyip demediğim herkes tarafından bilinen bir şeydir.

"IŞİD İNSANLIK SUÇU İŞLEYEN TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

Defalarca ve defalarca IŞİD vahşi bir terör örgütüdür. Sadece Kürtleri katleden değil insanlığa karşı suç işleyen küresel bir sorun ve tehdittir. Bertaraf edilmelidir. IŞİD ne benim hükümetimin ne de devletin sıcak baktığı bakabileceği, sıcak bakan partinin içinde de benim asla yer alamayacağım, insanlık suçu işleyen terör örgütüdür.

"BENİM HİÇBİR ŞEYDEN KAÇMAYACAĞIMI HERKES BİLİR"

Bunu defalarca söylememe rağmen, birileri sosyal medya üzerinden beni itibarsızlaştırmak istiyor. Yani barış çağrısı yapan, huzur telkin eden, sağduyu telkin eden ve bütün Kürtlerin aynı şekilde düşünmesi gerektiğini telkin edenlere karşı ortadan konuşan bizim gibi insanları itibarsızlaştırmak, sözlerimizi etkisizleştirmek için yapılan karalamadır. Benim hiçbir şeyden kaçmayacağımı da herkes çok iyi bilir."

AK Partili Ensarioğlu "Diyarbakır\'ı Terk Etti" İddialarına Sert Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Partili Ensarioğlu 'Diyarbakır'ı Terk Etti' İddialarına Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • tolaz: ucak biletlerini bi araştırmanız yeterli ayaklarının kıçlarına çarpa çarpa nasıl kaçtıklarını hava alanındaki kameralardan gürebilirsiniz makarnacının 10 3 Yanıtla
  • mercan: sen adamısın adam olsaydında 2 hafta önce işit terörö örgütür deseydın babanmız söylemeden sız söyleyecek cesaretı bulamıyorsunuz korkak şarlatanlar 9 2 Yanıtla
  • vatan: Ensari gibi ve onun ailesi gibi dürüst ve delikanlı aile görmedim asıl şerfesizler kaçanlar hainlik edenler aponun itleri 3 5 Yanıtla
  • Zehirci: Ulan Memleketinizden bir adam çıkmış kıymetini bilin geleceği karanlık zihniyet 3 4 Yanıtla
  • cumali: ayakkabı kutusu 4 0 Yanıtla
  • emir ali: Galip bey diyarbakır dan kaçacak son kişidir böyle yalan dolan haberlere inan mayın 0 0 Yanıtla
  • sehed: İşidi doğuran senin partidir ve sen işide terör örgütü diyorsun iki yüzlü 0 0 Yanıtla

Advertisement