Ak Partili Erdoğan: AK Parti 78 Milyona Kucak Açıyor - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Erdoğan: AK Parti 78 Milyona Kucak Açıyor

Ak Partili Erdoğan: AK Parti 78 Milyona Kucak Açıyor

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, HDP'nin barıştan bahsedip Kürtleri katlettiğini, CHP'nin Atatürk'ün resimlerini indirdiğini, MHP'nin milletin değer yargılarının yanında olmadığı iddia etti, kendi partisi olan Ak Parti'nin 78 milyona kucak açtığını söyledi.

07.02.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, HDP'nin barıştan bahsedip Kürtleri katlettiğini, CHP'nin Atatürk'ün resimlerini indirdiğini, MHP'nin milletin değer yargılarının yanında olmadığı iddia etti, kendi partisi olan Ak Parti'nin 78 milyona kucak açtığını söyledi.

Ak Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi toplantısı Şahinbey Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, ve Abdulkadir Yüksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve partililer katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden Milletvekili Mehmet Erdoğan, kendilerinin tüm Türkiye'yi kucakladıklarını belirterek muhalefet partilerini eleştirerek şöyle dedi:

"Barıştan bahseden partiler var mecliste. Ama barıştan bahsedip Kürtleri katleden bir HDP var mecliste. Atatürkçüyüm diye geçinip, Atatürk'e güya laf kondurmayan ama Atatürk'ün takır takır resimlerini indiren bir Cumhuriyet Halk Partisi var bu mecliste. Diğer yanda milletin partisiyim deyip hiçbir zaman milletin değer yargılarının yanında olmayan MHP var bu Meclis'te. Birde bunların tamamına başkaldıran ve Türkiye'yi birlik beraberlik kardeşlik içinde bütün dünyadaki mazlum milletlere kucak açan 78 milyonun partisiyim diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti var bu Meclis'te."

TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Doğu'da PKK çakalları ile savaşmıyoruz sadece. O bölgede Diyarbakır'da bugün bir Norveçli yakalandı. Her gün bir yabancı yakalanıyor. Kanas kullanan yabancı uyruklu kişiler her gün polisimizi, askerimizi şehit ediyor. Şu anda şehitlerin bir kısmını o kanaslara veriyoruz. Biz sadece o çakal ordusuyla savaşmıyoruz. O bölge üzerine ve Türkiye'nin parçalanması üzerine Doğu ve Güneydoğu'da adı Kürdistan olan ama altında bir Yahudi bölgesi ve bir Ermenistan planlayan batının Amerika'nın Rusya'nın işbirliği ile mücadele ediyoruz. Onun için bu mücadelenin nereye gittiğini iyi bilmemiz lazım."

Yapılan açılış konuşmalarının ardından danışma meclisi toplantısı basına kapalı olarak devam etti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Erdoğan: AK Parti 78 Milyona Kucak Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement