Ak Partili Ergün'den Muş Halkına Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Ergün'den Muş Halkına Teşekkür

Ak Partili Ergün\'den Muş Halkına Teşekkür

AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine tepki göstermek amacıyla demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm Muş halkına teşekkür etti.

11.08.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişimine tepki göstermek amacıyla demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm Muş halkına teşekkür etti.

Muş halkının her zaman devletine ve bayrağına olan sadakatini 15 Temmuz darbe girişiminde de gösterdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, yeniden 1071 Malazgirt Zaferi ve Çanakkale ruhunun canlandığını söyledi. Ümmetin son kalesi olan Türkiye'yi hiçbir şer gücünün yıkamayacağını ifade eden Ergün, "Biz; birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle bu ülkeyi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecek. Biz bunu millet olarak altın harflerle tarihiye bir destan olarak zaten yazmışız. Bu inanç ve şevkle bizler, bu topraklara daha fazla sahip olacağız, daha fazla üreteceğiz, daha çok çalışacağız" dedi.

Ümmetin Türkiye'den büyük bir beklentisi olduğunu kaydeden Ergün, "İslam camiasının bizden beklentilerini yerine getireceğiz. Allah'a şükür hem Muş'ta da hem de diğer 80 vilayette bütün milletimiz, demokrasi nöbetine sahip çıktı ve onurlu bir duruş sergiledi. Özellikle devletine, bayrağına, hükümetine ve seçilmiş Cumhurbaşkanına sahip çıktı" ifadelerini kullandı.

Tüm siyasi parti ve STK'ların bir araya gelerek demokrasi nöbeti tutturttuğunun altını çizen Ergün, "Bu süreç içerisinde tüm hemşehrilerimiz, çoluk-çocuk demeden, genç-yaşlı demeden bu meydanı doldurdu. Bize düşen Başkomutanımızın arkasında durmaktı. Çok şükür. Bundan sonra bu birlikteliği devam ettirmek adına biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Demokrasi meydanına katılan başta Sayın Valimize, belediye başkanımıza, tüm siyasi parti liderleri ve teşkilatlarına, tüm teşkilatımıza, tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, STK temsilcileri ile üyelerine ve özellikle kadim Muş halkına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Ergün'den Muş Halkına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement