Ak Partili Eski Vekilden Muharrem İnce'yi Kızdıracak İddia - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Eski Vekilden Muharrem İnce'yi Kızdıracak İddia

Ak Partili Eski Vekilden Muharrem İnce\'yi Kızdıracak İddia

AK Parti Yalova eski Milletvekili Temel Coşkun, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının kendi döneminde hep bir istekle yanına geldiğini söyledi.

23.09.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova eski Milletvekili Temel Coşkun, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının kendi döneminde hep bir istekle yanına geldiğini söyledi. Örgütün halen aranan Yalova İmamı Tayfun Tuna'nın geçmişte kendisine mektup yazdığını söyleyen Coşkun, "O mektubunda birçok şeyden bahsediyor ama bir yerde de 'bize hiçbir konuda yardımcı olmadınız' diyor. YASİAD'ın açılışına siz gelmediniz, sizi davet ettiğimiz halde, Muharrem İnce Ankara'dan koştu geldi. Siz gelmediniz' diyor mektubunda" dedi.

Yalova'da FETÖ yapılanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan eski vekil Temel Coşkun, kendi döneminde örgüt mensuplarının kendisine sürekli bir talep ile geldiğini ve onların isteklerini kabul etmediğini söyledi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) başkanlık seçimlerinde de FETÖ'nün etkili olduğunu iddia eden Coşkun, bu yapılanmaya karşı dik bir duruş sergilediğini belirtti.

Halen aranmakta olan Yalova İmamı Tayfun Tuna tarafından aktif siyaset yaptığı yıllarda mektup aldığını açıklayan Coşkun, "Onların, Tayfun ismindeki Yalova İmamı bana, sitem dolu biraz da tehdit dolu mektup yazdı. O mektubunda birçok şeyden bahsediyor ama bir yerde de 'bize hiçbir konuda yardımcı olmadınız' diyor. Gerekli olduğunda bu mektubu da kamuoyuyla paylaşırım. 'Siz bizim taleplerimizi hiç ciddiye almadınız, bize hiç yardımcı olmadınız. YASİAD'ın açılışına siz gelmediniz, sizi davet ettiğimiz halde, Muharrem İnce Ankara'dan koştu geldi. Siz gelmediniz' diyor mektubunda. 'YTSO seçimlerinde karşı karşıya geldik' diyor. YTSO'nun sonucunu da onlar belirledi"diye konuştu.

Dönemin Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın da FETÖ tarafından aldatıldığını söyleyen Coşkun, "Mevcut o dönem belediye başkanıyla da iyi göründüler. O arkadaşımız onlara inandı, güvendi ve aldandı. Yurt inşaatlarında da onlara yardımcı oldu. Onların bir takım dediklerini yapmasına rağmen onlar kim yürürse, kim isteklerini yerine getirirse onun arkasında duruyorlar. Bu yüzden sonradan şu anki başkanı yakın gördüler kendilerine" diye konuştu.

FETÖ'nün genel seçimlerde de etkili olduğunu söyleyen Coşkun, aktif siyaseti bırakmasında FETÖ'nün parmağı olduğunu iddia etti.

- Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Eski Vekilden Muharrem İnce'yi Kızdıracak İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement