Ak Partili Gençler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Gençler İftarda Buluştu

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları tarafından vefa iftarı düzenlendi.

30.06.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları tarafından vefa iftarı düzenlendi.

Koç Otelde düzenlenen iftar programına Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vahit Atalan, AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Alperen Bozdağ, AK Parti Gençlik Kolları Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, gençlik kolları üyeleri ve partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan isimler katıldı.

Programda konuşan AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan, "Göreve geldiğimiz 17 Şubat 2015 tarihinden itibaren var gücümüzle bu bayrağı devraldığımız yerden daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Görev aldığımız günden itibaren geçmiş dönemde görev yapmış abilerimizin desteği ve duası ile bu yola devam ediyoruz. İlçelerden merkezden teşkilatlarımızda görev alan buraya gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde partimizde görev almış katılımcılara da teşekkür ediyorum. Böylesi organizasyonda bizleri bir araya getirerek bir ilke imza atan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ise, "Bu bir vefa iftarı, bir davada bir harekette vefa samimiyet ve sadakat çok önemli. Vefası samimiyeti ve sadakati oranında o davada yürüyüş devam eder. Tabi ki bizim bu yürüyüşümüz kutlu bir yürüyüş. Sadece bu ülkenin değil tüm dünya insanlığının gözünün üzerinde olduğu mazlum halkların yıllardır belki Türkiye'de yaşayan insandan daha fazla olmasını arzu ettiği bir iktidardır bugünkü iktidarımız. Çok zor şartlarda çok sıkıntılı şartlarda biz bu hareketin bu günlere gelmesinde katkıda bulunduk. Bugünleri çok arzuladık. Bugün Allah'ın bize vermiş olduğu büyük bir nimettir. Biz bu büyük nimetin kadrini kıymetini bilmek zorundayız. Kadir kıymet bilmezsek o nimet elimizden alınır. Bu nimetin elimizden gitmesi demek bizden çok şeyler bekleyen tüm insanlığında çöküşü olur. Dünyada cereyan eden hiçbir olayı Türkiye'den bağımsız Türkiye'den ayrı düşünemeyiz. Biz ülke yönetiyoruz. Biz eskisi gibi bir vakıf şirket yönetmiyoruz. Olayları çok iyi değerlendirmemiz lazım. Allah bizlerin yardımcısı olsun. Sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın çırpınması ile dik durması ile sadece onun üzerine yıkılması gereken bir yük değildir. Bizler, gençler bu yükü paylaşmak zorundayız. Gençlerimizi tebrik ediyoruz. Gençlerimiz bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kişi istikametinden sapmaz adam gibi yolunda yürürse İrfan abileri her zaman onları gelmeleri gereken kendi imkanları fırsatları doğrultusunda geleceği yere getirir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz yeter ki liderimizin açtığı yolda samimiyetle, sadakat ve vefa duygularını kaybetmeden ilerleyelim. Bu gençlik üzerine düşen sorumluluk ne ise onu Allah'ın izni ile yerine getirecektir bundan da endişem yok" şeklinde konuştu

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vahit Atalan ise birlik beraberlik mesajları verdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Gençler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement