AK Partili Gençler Şölen Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Partili Gençler Şölen Düzenledi

AK Partili Gençler Şölen Düzenledi

Seçim stresinden uzaklaşma adına AK Partili gençler tarafından organize edilen şölende gençler, yöresel müzikler eşliğinde halaylar çekip eğlendi.

25.03.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti merkez ve ilçe teşkilatlarının gençlik kolları tarafından şölen organize edildi. Gençler şölende yöresel müzikler eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekti.

AK Parti merkez ve ilçe teşkilatlarının gençlik kolları tarafından yerel seçimler öncesinde moral ve motivasyon için şölen düzenlendi.Diyarbakır'ın tarihi mekanlarından Gazi Köşkü Şark Evi'nde düzenlenen şölene Ak Parti Gençlik kolları Başkan ve Yardımcılarının yanı sıra Ak Parti İl Başkanlığı, Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar ilçe başkanlıklarının gençlik kolları üyeleri katıldı.

GÜRLER ŞÖLENİN ÖZEL DAVETLİSİ

Şölenin özel davetlisi ise Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Gürler oldu.
Şölende konuşan Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Gürler, Ak Partili gençlerin Nevroz ateşi gibi parladığını söyledi.

Bütün çalışmalarda ve sahada gençlerin olduğunu kaydeden Gürler, gençlere övgüler dizdi. Türkiye'nin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu kaydeden Gürler, özellikle Ak Parti gençliğinin gelecek açısından kendisini mutlu ettiğini belirtti. Gürler, "Özellikle Ak Partili gençler Nevruz ateşi gibi parıldıyor. Sizler geleceğin Başbakan'ı Bakanları, Doktoru, öğretmeni her şeyisiniz. Yeni ve güçlü Türkiye'nin en önemli yapı taşlarını sizler oluşturacaksınız. İnsanlar sizleri dinlemeli ve kulak vermelidir. Eğer sizi dinlemezler ise hiç kusura bakmasınlar parlak bir gelecek söz konusu olamaz" diyerek gençleri övdü.

Konuşmanın ardından Gazi Köşkü Şark Evi eyvan grubunun yöresel müzikleri eşliğinde gençler halaya durdu. Eğlencenin doruk noktasına ulaştığı şölen, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Partili Gençler Şölen Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement