Ak Partili Gençler Ulutürk'e Emanet - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Gençler Ulutürk'e Emanet

Ak Partili Gençler Ulutürk\'e Emanet

AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanlığı’na tek liste ile seçime giden Mumin Ulutürk seçildi.

21.01.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanlığı'na tek liste ile seçime giden Mumin Ulutürk seçildi.

AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 4. Olağan İlçe Kongresi Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye Saruhanlı Belediye Başkan Vekili Burhan Tezcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, AK Parti İlçe Başkan Vekili Emre Kurşunlu, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Belediye Meclisi Üyeleri Recep Çımat, Fahrettin Ayçiçek, İbrahim Erselvi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan da katıldı.

Saygı duruşunda bulunması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede AK Parti Manisa milletvekillerinin mesaj ve telgrafları okundu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından AK Parti İlçe Başkan Vekili Kurşunlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan birer konuşma yaptı. Daha sonra Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulunu belirlemek üzere seçimlere geçildi. Başkan adayı Mümin Ulutürk, tek aday olarak katıldığı seçimde başkan seçildi.

Ulutürk, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında görevini en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, "AK Parti Gençlik Kolları olarak ilçemize bağlı 50 mahalledeki AK Gençler ile buluşup AK kadroların daha da güçlenmesini sağlayacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Gençler Ulutürk'e Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement