Ak Partili Gökçe Patnos'ta - Son Dakika
Politika

Ak Partili Gökçe Patnos'ta

Ak Partili Gökçe Patnos\'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Patnos ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

15.02.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Patnos ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Cesim Gökçe, AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve beraberindekilerle birlikte Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Patnos Kızılay Şubesi, Patnos Şoförler ve Otomobilciler Odası, Patnos Esnaf Sanatkarlar Odası ve Patnos Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Gökçe, İslam coğrafyasının zor bir dönemden geçtiğini ve egemen güçlerin emellerine ulaşmak için bölgesel güç ve yerel unsurlarla beraber Ortadoğu'yu ateşe verdiğini ifade etti. Bu yangının Türkiye'ye taşınmak istendiğini anlatan Gökçe, bunu boşa çıkarmak için özelde Müslümanların, genelde ise tüm insanların bir araya gelip ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti. Gökçe, Türkiye'de sıkıntılı da olsa bir diyalog zemininin olduğunu ve şu anda bunu değerlendirmek gerektiğini belirterek, Türkiye'nin Suriye'ye dönmesi durumunda bu zeminin ortadan kalkacağını vurguladı. Gökçe, "Ya hendeklere mahkum olmuş bir bölgede yaşayacağız ya da huzurlu bir ortamı oluşturup, yeni ufuklara yelken açacağız. HDP'yi izaha gerek yok. Seçim öncesi, 'Meclis'e girsin, terör bitsin' diye HDP'ye oy verenler, hayal kırıklığına uğradılar. Gördüler ki HDP bir siyasi parti gibi görünse dahi çalışmalarını başka yerlerden aldıkları talimatlarla yürütüyorlar. İnanıyorum ki halkımız bir daha bu tür tuzaklara düşmeyecek, çünkü bu sıkıntılı süreçte birlik olmalıyız" dedi.

STK'ların önemine de değinen Gökçe, "Gittiğimiz her yerde başkanlarımız sağ olsun bizi çok güzel karşılıyorlar. Hangi siyasi partiye oy verdiği ya da vereceği bizim için çok önemli değil. Biz çalışmalarımızı Ağrı'ya yatırım, Ağrı'yı kalkındırma odaklı yapıyoruz. Buna göre çalışmalarımızı yürütmeliyiz, politikalarımızı oda başkanlarımızdan aldığımız referanslarla şekillendirmeliyiz. Sadece biz değil tüm partiler bu sese kula vermeli" diye konuştu.

Patnos'taki STK temsilcilerine tek tek teşekkür eden Gökçe, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay'ın da Ak Parti Genel Merkezi'ndeki işlerinden dolayı burada olmadığını söyledi. Gökçe, gerek Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, gerekse Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve İlçe Başkanı Tekin Dinç'le sürekli koordineli çalıştıklarını ve ilçe için ne gerekiyorsa yaptıklarını dile getirdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Gökçe Patnos'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de 31 Mart Seçimlerinde 16 Bin 277 Personel Görev Yapacak
    16:07 İzmir'de 31 Mart Seçimlerinde 16 Bin 277 Personel Görev Yapacak

    İzmir Valiliği, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için 16 bin 277 personelin görev yapacağını duyurdu. Seçimde 10 bin 721 sandıkta 3 milyon 459 bin 970 seçmenin oy kullanabileceği belirtildi. İl genelinde seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için gerekli tedbirlerin alındığı açıklandı.

  • İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Maden Faciası Yanıtına Tepki Gösterdi
    16:05 İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Maden Faciası Yanıtına Tepki Gösterdi

    İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden faciasına ilişkin verdiği soru önergesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın verdiği yanıta tepki gösterdi. Zorlu, Bayraktar'ın yanıtında 'Söz konusu maden sahasının Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEK) tarafından en son 05.08.2023 tarihinde mahallinde tetkik edildiği' bilgisini verdiğini belirterek, 'Öyle anlaşılıyor ki herhangi bir kusur tespit edilmemiş. Durumun özeti şu; 9 insanımızın göçük altında kaldığı bu olayda herkes suçsuz ve daha önce de olduğu gibi herkes elini yıkayıp çıkacak' dedi.

  • Samsun'da DEAŞ operasyonunda 2 yabancı uyruklu gözaltına alındı
    16:05 Samsun'da DEAŞ operasyonunda 2 yabancı uyruklu gözaltına alındı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Irak uyruklu 2 DEAŞ şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgularının tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde buluştu
    16:04 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde buluştu

    Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi. Büyükerşen, '25 yılda birlikte imza attığımız örnek çalışmalardan dolayı hepinize minnettarım. Alınlarınızdan öpüyorum, hoşça kalın' dedi.

  • Hamza Dağ, Basmane çukurunu çözeceklerini söyledi
    15:59 Hamza Dağ, Basmane çukurunu çözeceklerini söyledi

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane çukuru olarak tanımlanan bölgedeki sorunları çözeceklerini ifade etti. Dağ, Bergama'da TMSF başkanıyla yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, önümüzdeki 5 senelik süreçte Basmane çukurunda önemli bir mesafe kat edeceklerini düşündüğünü söyledi.

  • Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi
    15:59 Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi'nin ortak kullandığı kültür merkezi için "Rezalet" diyen Tamer Karadağlı'ya "Seçim telaşı sarmış, siyaset yapsın diye Antalya'ya göndermişler. Binanın bakım hizmetleri bakanlığa aittir" dedi. Tamer Karadağlı da Böcek'in sözlerini yalanladı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı'da Mitinge Katıldı
    15:58 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı'da Mitinge Katıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ile Yahyalı ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri de mitinge katıldı. Büyükkılıç, konuşmasında eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını vurgulayarak, Yahyalı'da yapılan hizmetlerin önemine değindi. Milletvekilleri ve ilçe başkanları da Yahyalı'nın Cumhur İttifakı'nın kalesi olduğunu belirtti.

  • Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak
    15:55 Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar için de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde seçim günü 260 sağlık personeli görev yapacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    15:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesi alınmıştı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.


Advertisement