AK Partili Işılak: Erkek Kadına Ait Olmaz, Sahip Olur - Son Dakika
Güncel

AK Partili Işılak: Erkek Kadına Ait Olmaz, Sahip Olur

AK Parti'den milletvekili adayı olan şarkıcı Uğur Işılak'ın kadınlar hakkında söylediği sözler tekrar gündeme geldi. Işılak, paylaşım rekorları kıran videosunda, "Erkek kadına ait olmaz, sahip olur" şeklinde konuşuyor.

09.04.2015 20:26  Güncelleme: 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3.bölgeden 9.sırada aday gösterilen Uğur Işılak'ın, "Her feministin gönlünde bir kocaya meftun olmak, onun kölesi olmak, onun bireyi olmak vardır." ifadeleri, yeniden tartışma konusu oldu. 2012 yılında Ülke TV'de yayınlanan Sıra Dışı Programı'na konuk olan Işılak'ın, tartışmaya yol açan açıklamaları tekrar gündeme geldi.

Işılak, o gün programda şunları söylemişti:

"Her feministin gönlünde bir kocaya meftun olmak, onun kölesi olmak, onun bireyi olmak, ona ait olmak gibi bir hissiyat yoksa gelsin karşıma çıksın. Her kadının içinde fıtri olarak bu var. Bu yokmuş gibi hareket etmek fıtrata aykırı hareket etmektir ki onlar kesinlikle mutlu değiller. Ben o feministlerin mutlu olduğunu zannetmiyorum. Kadının tabiatı bağlanmaktır, ait olmaktır. Erkeğinki öyle değildir. Erkek kadına ait olmaz, sahip olur. Bazı kadınlar bunu karıştırıyor; ben sahip olurum, sen ait olursun."

AK Partili Işılak: Erkek Kadına Ait Olmaz, Sahip Olur
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Partili Işılak: Erkek Kadına Ait Olmaz, Sahip Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (133)

  • Wet: Buda kendini bir şey sanıyor zavallı hade hade ordan 19 38 Yanıtla
  • DERVIS KURTOGLU: BU DEVLETIN SISTEMI DEGISMEDIGI SURECE BU DEVLETIN ZIHNIYETI DEGISMEDIGI SURECE BOYLE KENDINI INSAN DAN SAYANLAR KADINLAR HAKKINDA KONUSMAYA DEVAM EDERLER KADINLAR TECAVUZE UGRUYO CIT YOK KADINLAR EZIYET GORUYO CIT YOK KADINLAR IKINCI SINIF GORULUYO CIT YOK KADINLAR SADECE SEX OBJESI GORULUYO CIT YOK ERKEK EGEMENLIGI MESRU OLMUS CIT YOK HER GUN BU ULKEDE IKI KADIN OLDURULUYO CIT YOK NE HUKUK NE ADELET NE ANAYASA CIT YOK ERKEK ISTEDIGI KADAR ESINI ALDATIR CIT YOK AMA KADIN YAPSA INFAZ ERKEK DOVER SOVER SIDDET UYGULAR CIT YOK KADIN YAPSA OMUR BOYU HAPIS ERKEK CALISIR SORUN OLMAZ KADIN CALISIR ADI CIKAR ERKEK ISTEDIGI HERSEYI YAPAR KADIN KAHKAHA BILE ATSA DAMGA VURULUR SAY SAY BITMEZ VS BOYLE DEVAM EDER MALESEF BU ULKE TURKIYE BU ULKEDE KADIN ERKEK ESIT DEGIL BU ULKEDE ERKEK EGEMENLIGI VAR BU ULKEDE KADIN SOZ SAHIBI DEGILDIR BU ULKUDE KADIN BU COGUNLUK SEX OBJESI GORULUR BU ULKEDE KADIN KOLELESTIRILMISTIR BU ULKEDE KADIN OZGUR DEGILDIR GERCEKLER BUNLAR BEN “HDP“BIR BIREY OLARAK VE “HDP“TUZUGUNE GORE KADIN ERKEK ESITTIR KADIN ONCUDUR KADIN BEYANI ESASTIR KADIN OLMADAN DEVRIM OLMAZ KADINLAR HAKKINDA SADECE KADINLAR KONUSMALIDIR DOGRU OLAN DA BUDUR JIN JIYAN AZADI KADIN YASAM OZGURLUK “NE MUTLU INSANIM DIYENE“... 31 17 Yanıtla
  • meliha: içimizdeki işidçiler 22 23 Yanıtla
  • Poseidon: Kro nolcak 24 16 Yanıtla
  • taklaci: Bu yaratık ne sacmaliyor 2, nihat doğan vakası ne bitmez yalakalar var yaw 28 9 Yanıtla
  • kerim: istanbulun kadınları böyle yandaşlık yaparken ne konuştuğunu bilmeyen bir adama oy vereceniz haberiniz olsun. ileride zaten cariyelik günleride başlıcak az kaldı 2023 e. 25 11 Yanıtla
  • Deli: Kadınlara laf atmayan bir sen kalmıştın. 26 9 Yanıtla
  • barajları yıkmak lazım: hdp ye oy vermek artık namus borcumuz oldu 14 21 Yanıtla
  • ylama: yaladi kapti 18 16 Yanıtla
  • SAHİP: AKLINIZ KARI KIZA İYİ CALİSİR. . 23 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement