Ak Partili Kadınlar Bu Defa Zafer Günü Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlar Bu Defa Zafer Günü Düzenledi

Ak Partili Kadınlar Bu Defa Zafer Günü Düzenledi

Aydın’da AK Partili kadınlar uzun süren seçim çalışmalarının ardından gün düzenledi.

09.11.2015 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da AK Partili kadınlar uzun süren seçim çalışmalarının ardından gün düzenledi. Kadın gününden ziyade zafer günü şeklinde geçen kadınların gününde partili kadınlar hem eğlendi hem de seçimin yorgunluğunu attı.

Karacasu'da bir araya gelen AK partili kadınlar, yaklaşık 3 aydır düzenleyemedikleri günlerini seçimden sonraki ilk hafta sonunda gerçekleştirdi. Seçim zaferinin isimsiz kahramanlarının bir araya geldiği günde aylardır sokak sokak kapı kapı dolaşıp oy isteyen kadınlar yorgunluklarının 1 Kasım akşamı dindiğini belirterek AK Partiye güvenenlere teşekkür ederek "Her ne kadar kazanan AK parti gözükse de kazanan Türkiye olmuştur" diye konuştular.

Partili kadınlar olarak aylardır çalışma içerisinde olduklarını ve AK partiye inanmış kadınlar olarak yoğun bir seçim süreci yaşadıklarını belirten AK Parti Karacasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Sayal, "Aylardır yapamadığımızı günü seçimden sonra yaptık. Hep birlikte bir araya gelip yorgunluk attık" dedi.

Terör, kaos ve ekonomik kriz planları ile 80 öncesi günlere sürüklenmek istenen Türkiye'nin 1 Kasım seçimleri sonucu Milletin zaferi ile yeniden istikrara kavuştuğunu belirten AK parti Karacasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Sayal, "1 Kasım'da eski Türkiye'ye, vesayetlere, çözümsüzlüklere dönmek isteyenlere karşı siyasetin ve milletin yanında olduk. Halkımız bunu gördü, sükunet ile tüm provokasyonlara, yalanlara karşı sabırla 1 Kasımı bekledi ve gereken cevabı sandıkta verdi. 1 Kasım zaferi sadece AK Parti'nin değil milletimizin zaferidir. Kazanan Türkiye olmuştur. Sorumluluğumuzun farkındayız. İlk iktidara geldiğimiz günden beri AK parti, toplumun hiçbir kesimini ayırt etmeden sürdürdüğü hizmet siyasetini, reformları, kalkınmayı, gelişmeyi ilk günkü aşkla çalışarak devam ettirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek seçim süresince gecesini gündüzüne katıp fedakarca çalışan hemcinselerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlar Bu Defa Zafer Günü Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement