Ak Partili Kadınlar Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Kadınlar Yemekte Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan, AK Partili kadınlara teşekkür yemeği verdi.

03.08.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan, AK Partili kadınlara teşekkür yemeği verdi.

Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda verilen yemeğe; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatma Zehra Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın eşi Yasemin Polat, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve AK Parti Battalgazi Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan, gerçekleştirdikleri toplantının biraz geciktiğini belirterek, "Bu toplantıyı neden burada yaptık. Bu tarihi kervansaray bizim için çok önemli ve önemsiyoruz. Bu toplantıyı, Battalgazi sınırları içerisinde herhangi bir otelde yapabilirdik. Ancak, biz dedik ki yüzümüzün akı olan, bu mis gibi tarih kokan yerde yapalım da buranın manevi huzurunu yaşayalım. Sizler de biliyorsunuz ki, Selahattin Gürkan belediye başkanı olmazdan önce, şu an içinde bulunduğumuz kervansaray, atıl bir durumdaydı. Belediye başkanlığına seçildikten sonra, belediye başkanı önderlik etmek kaydıyla ilk önce buradan 8 kamyon çöp boşalttılar. Belediye başkanı, buranın şu anki duruma gelmesi için çok çaba sarf etti. Ama bunun yanında, çabayı gösterirken elbette ki arkamızdaki en büyük destek, hükümetimizdi, milletvekillerimizdi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Özel İdare ve Valilik tüm bunların katkısı ile bu ilçede bulunan eserler ortaya çıkartılmıştır. Hiç kimse bunu inkar etmemektedir. Ama önemli olan sonuçtur. Şu anki sonuç eminim ki hepinizi çok memnun etmektedir. Çünkü bu kervansarayda her sene tarih, kültür, sanat ve arkeoloji adı altında uluslararası bir festival yapılmaktadır. Bu görmüş olduğunuz kervansarayın içerisinde Türkiye'de ve yurt dışından katılan birçok ressam, arkeolog ve üniversitedeki hocalar eserlerini sergilemekteler. 3 gün süreyle burada konferanslar ve sempozyumlar yapılmakta, insanlar bilgilendirilmektedir. Bu bizler için büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan'a yapmış olduğu programdan dolayı teşekkür ederek, "Önümüzde bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Kadın kolları olarak her zaman sahadayız. Elimizden geldiğince vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Çok yorulduk ama, kısa bir süre kaldı. İnşallah bu seçimi, yüzde 55'leri bularak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığını kutlayarak ödülleneceğiz. İlk turda Sayın Başbakanımızın kazanması azmi ile çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci de, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan'a vermiş olduğu yemekten dolayı teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Ak Partili Kadınlar Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement