Ak Partili Kaya: "Kılıçdaroğlu'nun Açıkladığı Proje Başbakanımıza Ait" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kaya: "Kılıçdaroğlu'nun Açıkladığı Proje Başbakanımıza Ait"

Ak Partili Kaya: "Kılıçdaroğlu\'nun Açıkladığı Proje Başbakanımıza Ait"

AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Fatma Betül Sayan Kaya, “Kılıçdaroğlu’nun yeni diye açıkladığı proje bundan 15 yıl önce sayın başbakanımızın Stratejik Derinlik kitabının arkasında yazan ifadelerden oluşuyor” dedi.

21.05.2015 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Fatma Betül Sayan Kaya, "Kılıçdaroğlu'nun yeni diye açıkladığı proje bundan 15 yıl önce sayın başbakanımızın Stratejik Derinlik kitabının arkasında yazan ifadelerden oluşuyor" dedi.

AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy'de pazar yerini gezdi. Alışveriş yapan vatandaşlara karanfil verip sohbet eden Kaya, 7 Haziran seçimlerinde kendisine destek istedi.

Pazar gezisinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Partili Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan projenin Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ait olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu bugün sanki yeni bir proje açıklıyormuş gibi basın toplantısı düzenlediğini belirten Kaya, "Kılıçdaroğlu'nun yeni diye açıkladığı proje bundan 15 yıl önce sayın başbakanımızın Stratejik Derinlik kitabının arkasında yazan ifadelerden oluşuyor. Bunu yeni bulmuş gibi sundu. Sayın başbakanımız bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bu projelerle ilgili "açıkça intihal" kavramını kullandı. Biz yaptığımız projelerle zaten Türkiye'yi merkez ülke haline getirdik. Sayın Kılıçdaroğlu merkez ülke projeleri peşinde koşuyor. Ancak elinde İzmir gibi belediyesi var. Eğer Türkiye'yi merkez ülke yapacağım diyorsa İzmir'den başlasın. İzmir'in daha birçok alt yapı sorunu var. Kılıçdaroğlu maharetini önce elindeki belediyelerde göstersin de görelim. Yerelde çok zayıf olduklarını seçmende biliyor. Ülkeyi onlara teslim etmeyecek kadar da ferasetli" dedi.

AK Partili Kaya, Esnaf gezileri sırasında halkın teveccühü ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "AK noktada seçim çalışması yaparken bazen ilgiden izdiham yaşıyoruz. Vatandaşlar hem bizi tanımak hem de desteklerini dile getirmek için AK Noktaya akın ettiler. Şimdi de bir Pazar ziyareti yaptık. Seçmenin ilgisi gerçekten çok iyi ve yine istikrardan yana oyunu kullanacaktır" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edeceklerini de sözlerine ekleyen Kaya, "Vatandaş genel olarak istikrarının devamını istiyor. Bunun yanında tabi bir takım sorunları da var. özellikle emeklilerimizin beklentileri var. Ama başbakanımız da bu yönde açıklama yaptı. Emekliye ne yaptıysa AK Parti yaptı yine AK Parti yapacak. Taşeron sisteminin değiştirilmesine yönelik bir beklenti var. Bizler bunları not ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kaya: 'Kılıçdaroğlu'nun Açıkladığı Proje Başbakanımıza Ait' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement