Ak Partili Kiler'den Tatvan'da Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kiler'den Tatvan'da Veda Yemeği

Ak Partili Kiler\'den Tatvan\'da Veda Yemeği

AK Parti’nin 3 dönem kuralına takılan milletvekillerinden olan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis’in Tatvan ilçesinde veda yemeği programı düzenledi.

27.02.2015 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 3 dönem kuralına takılan milletvekillerinden olan Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis'in Tatvan ilçesinde veda yemeği programı düzenledi.

Tatvan İşletme Düğün Salonunda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, bir araya gelmelerine vesile olan ve Bitlis'e yaptığı katkılarından dolayı Milletvekili Vahit Kiler'e teşekkürlerini iletti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, "Sayın vekilimizin Bitlis'e hizmet getirilmesinde ve yatırım yapılmasında büyük katkıları olmuştur. Kuşkusuz 13 yıldır ilimize her alanda katkısı olan vekilimize Tatvan adına teşekkür ediyorum. Sayın vekilimizin veda yemeği adı altında tertip etmiş olduğu bu yemeği biz veda olarak almıyoruz. Çünkü milletvekilliğinde ayrılması demek, siyasetten ayrılması demek değildir. Ama ümit ediyoruz; vekillik görevi sona erdikten sonrada nasıl vekilliği döneminde hizmetleri olmuşsa, bundan sonrada hizmetleri olmaya devam edecektir. Ben yaptığı hizmetlerden dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, Bitlis'ten 1987 yılında göç ettiklerinde henüz 17 yaşında olduğunu belirterek, "1987 yılında ailece Bitlis'ten göç ettiğimizde, 17 yaşındaydım. Çok zorlu bir hayatta ticarete başladım. Rabbim kısmet etti ve 2002 yılında AK Parti ile beraber sizinde desteğinizle Bitlis'i 3 dönem şeref ve onurla Ankara'da temsil ettik. 13 az bir zaman değil. Sizlerin desteğiyle Ankara'da başımız dik Bitlis'i temsil ettik" dedi.

"TATVAN BELEDİYESİ'NE KAYNAK AKTARILMADI İDDİASI"

Geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan "Tatvan Belediyesine kaynak aktarılmadığıyla ilgili konuya da açıklık getiren Kiler, "Tatvan'a gelen yatırım ve kaynaklara Vahit Kiler engel oluyor gibi bir söylenti var. Bunu ancak bir vatan haininin, ihanetçilerin yapabileceği bir şeydir. Bu memlekete hiçbir zaman ihanet etmedik, inşallah her zaman hizmetin yanında olduk. Geçtiğimiz haftalarda bazı belediyelerimizin özelikle getirmiş olduğu projelere yaklaşık 4 milyon civarında kaynak aktardık. Önümüzdeki günlerde bir 3 milyon daha aktarılacak. Projeler geldikçe destek verdik. İnşallah önümüzdeki haftada Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy kardeşimizin daha önce getirmiş olduğu projesini Maliye Bakanımıza sunduk. İnşallah 2.5 milyon lira söz aldık ve imza aşamasına geldi. İnşallah aynı kaynak Tatvan'a da gelecek" diye konuştu

"AFET KODU VE HAVAALANI"

Tatvan halkına verilmiş iki sözlerinin bulunduğunu ifade eden Kiler şöyle konuştu:

"Tatvan verilmiş bir afet kodu sözümüz vardı. Bununla ilgili bakanlığa gerekli işlemleri sunduk. İnşallah Tatvan'da afet kodunu kaldırıyoruz. Bu anlamda da inşallah Tatvan'ın ve Tatvanlıların uzun zamandır bizlerden istediği bizimde onlara yapacağız diye söz verdiğimiz bir sözü de yerine getirmiş olacağız. Bu sözümüzü inşallah görev süremiz sona ermeden yerine getireceğiz. Tatvan'a bir sözümüz daha vardı, oda "havaalanı" sözüydü. İnşallah milletvekillik görevimizden sonra da takip edeceğiz ve hep birlikte Tatvan'a bir havaalanı kazandıracağız. Ben bu vesile ile bizleri kırmayan ve her daim yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum."

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan da 2 buçuk yıldır Tatvan'da görev yaptığını ve görev süresince Milletvekili Vahit Kiler'in maddi ve manevi sürekli desteklerini yanlarında hissettiklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana sık sık Tatvan'a kaynak aktarılmadığı eleştirilerini duyduğunu ifade eden Kaymakam Erkan, "Bizim görev süremizce buradan giden her proje orada gerektiği gibi karşılandı ve sayın vekilimiz tarafından ciddiyetle takip edildi. Bunun çok büyük bir kısmı da kabul edildi. Şu anda uyguladığımız projelerin, faaliyetlerin, yaptığımız hizmetlerin hemen hemen hepsinde sayın vekilimizin çok büyük katkısı ve payı vardır. Bunun böyle bilinmesini isterim" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve İlçe Başkanı Cemil Sayılgan tarafından Milletvekili Kiler'e ayrı ayrı hediyeler verildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kiler'den Tatvan'da Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tetwan: Uc donemde zengin oldu. Fakir yine fakir 0 0 Yanıtla
  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement