Ak Partili Köktaş Seçim Çalışmalarına İlçelerde Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Köktaş Seçim Çalışmalarına İlçelerde Devam Etti

Ak Partili Köktaş Seçim Çalışmalarına İlçelerde Devam Etti

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Atakum ve Terme ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

11.10.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Atakum ve Terme ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Köktaş, "Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve geleceğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi kınıyor, lanetliyorum. Ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, programlarına ilk olarak Atakum ilçesinden başladı. Balaç Mahallesi'nde düzenlenen sabah kahvaltısında Beypınar, Çobanözü ve Çobanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Köktaş, yoğun bir katılım gösteren herkese teşekkür etti. Milletvekili Köktaş, daha sonra Terme'de İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, eski Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları, sandık kurulu üyeleri, müşahitler ve partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatların değişik kademelerinde görev almış üyeler ile buluştu. Terme Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Milletvekili Köktaş, burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Dünyaya yeni gözlerini açan bebeklere de hediye takan Milletvekili Köktaş, ailelerine de "Gözünüz aydın" diyerek, sağlıklı uzun ömürler diledi. Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, son olarak Gölyazı ve Sögütlü mahallelerinde gerçekleştirilen programlarda mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Güner Armutlu ve teşkilat üyelerinin katıldığı programlarda konuşan Milletvekili Köktaş,, "Sözlerime başlamadan önce Ankara'da terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi kınıyoruz, lanetliyoruz. Seçim öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi son derece provokatif bir eylemdir. Tüm vatandaşlarımız bu provokatif saldırıya karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Türkiye'nin büyümesini ve ilerlemesini istemeyen güçlerin tezgahladığı oyunu ve provokasyonu yine tüm dünya görmüştür. Türkiye ne zaman huzur ve istikrar yolunda ilerlese birileri Türkiye'nin bu huzura ve bu istikrara kavuşmasından rahatsız olmuştur. Türkiye'nin sorunlarını çözmüş, iç barışıyla beraber, birlik ve dirlik içerisinde olmasından rahatsızlık duyanlar her zaman değişik oyun ve senaryolarla ülkemizde sorun yaratmaktadırlar. Gerçekleşen olayı tezgahlayanlar bilsinler ki; bu provokasyonlar ve tezgahlar onların başında parçalanacak ve kimse Türkiye'nin huzurunu ve istikrarını bozamayacaktır" diye konuştu.

Milletvekili Köktaş, sözlerine şöyle devam etti:

"Bütün mesele hasta adam olarak gördükleri Türkiye'nin iyileşmesi, hedeflerine koşması. Bundan rahatsız olan iç ve dış güçlerin Türkiye'yi nasıl tökezletiriz, nasıl çelme takarız, nasıl eski Türkiye'ye çeviririz hesabını yapıyorlar. Fakat milletimiz bizimle olduğu sürece, milletimiz arkamızda sağlam bir şekilde durduğu sürece bu ülkeyi kimse eski günlerine döndüremeyecek. Türkiye 2023 hedeflerine hızlı bir şekilde emin adımlarla milletimiz ile birlikte yürüyecek. AK Parti bugüne kadar ne yaptıysa sizlerle birlikte yaptı. Milletimiz bize güvendi, destek verdi. Bizde milletimize layık olmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da ne yapacaksak yine milletimiz ile birlikte yapacağız."

Köktaş, ayrıca Evci Mahallesi'nde hac farizasını yerine getiren Adem Baydan isimli vatandaşın düzenlediği mevlite katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Köktaş Seçim Çalışmalarına İlçelerde Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement