Ak Partili Köse ve Mekteplioğlu Konyalılar Derneği'nde - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Köse ve Mekteplioğlu Konyalılar Derneği'nde

Ak Partili Köse ve Mekteplioğlu Konyalılar Derneği\'nde

Ak Parti Antalya 2’nci sıra milletvekili adayı Mustafa Köse ve AK Parti 11’inci sıra milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu Antalya Konyalılar Derneği’ni ziyaret etti.

30.10.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Antalya 2'nci sıra milletvekili adayı Mustafa Köse ve AK Parti 11'inci sıra milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu Antalya Konyalılar Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette konuşan Mustafa Köse, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hemşehrisi olan Konyalılardan Başbakan adına oy istedi. Köse ayrıca seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, gittikleri her yerde MHP'li seçmenlerin kendilerine büyük ilgi gösterdiklerini ve 1 Kasım seçimlerinde kendilerini destekleyeceklerini ifade ettiklerini belirterek, bunda eski bir ülkücü olan AK Parti milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu'nun büyük payı olduğunu söyledi.

MEVLANA ŞEKERİ İKRAM EDİLDİ

7 Haziran seçimlerinin kendilerine büyük bir ders verdiğini ve yaptıkları hataları bu seçimde tekrarlamayacaklarının altını çizen Mustafa Köse, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi. Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz ise yaptığı konuşmada Köse ve Mekteplioğlu'na teşekkür etti. Köse'yi Ankara'da bakan olarak görmek istediklerini de ifade eden Başkan Cengiz ve dernek üyeleri, daha sonra milletvekili adaylarına Konya'nın meşhur Mevlana şekerinden ikram etti ve milletvekilleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Köse ve Mekteplioğlu Konyalılar Derneği'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement