Ak Partili Küçükcan, Seçim Çalışmasına Kozan'dan Başladı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Küçükcan, Seçim Çalışmasına Kozan'dan Başladı

Ak Partili Küçükcan, Seçim Çalışmasına Kozan\'dan Başladı

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Talip Küçükcan, seçim çalışmalarını Kozan’dan başlattı.

06.10.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Talip Küçükcan, seçim çalışmalarını Kozan'dan başlattı.

AK Parti Adana Milletvekili ve 26'ıncı Dönem Adana 4'üncü Sıra Milletvekili Adayı Talip Küçükcan, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Adana'nın Kozan İlçesiyle ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Kozan programına AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek başlayan Milletvekili Talip Küçükcan, daha sonra beraberindeki Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, belediye meclis üyeleri Yurdagül Boyraz, Salim Akkoç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Kılıç ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sırasıyla Akarca, Salmanlı ve Marangeçili köylerini ziyaret etti.

Ziyaret ettiği her yerde 7'den 70'e herkesle kucaklaşan Milletvekili Talip Küçükcan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Milletvekili Talip Küçükcan, közde demlenip çardakta ikram edilen çayı yudumlarken köylülerle sohbet edip sorunlarını dinledi.

Köyleri gezerken Kayseri- Yahyalı ile Kozan-Mahsurlu Köyü arası yol genişletme çalışmalarını da yerinde inceleyen Milletvekili Talip Küçükcan, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Kendisine aktarılan bütün sıkıntıları dinleyip not eden Milletvekili Talip Küçükcan, bu sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Milletvekili Talip Küçükcan, ayrıca alt yapı çalışmalarını yakından takip edeceğini, Yahyalı-Mahsurlu yolunun kısa sürede bitirilmesi için Ankara'da konunun takipçisi olacağını söyledi.

Kozan Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Milletvekili Talip Küçükcan, akşam saatlerinde Kozan İlçe Teşkilatı'yla yaptığı toplantıyla Kozan programını tamamladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Küçükcan, Seçim Çalışmasına Kozan'dan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement