Ak Partili'ler İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili'ler İftarda Bir Araya Geldi

Ak Partili\'ler İftarda Bir Araya Geldi

Ak Parti Antalya milletvekillerinin katıldığı iftar programında konuşan İl Başkanı Rıza Sümer, paralel yapı ve muhalefeti üstü kapalı eleştirerek, “Mesele okul değil, yoksulun elinden tutmak değil. O görüntünün altında iktidar hırsı vardır.

29.06.2015 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Antalya milletvekillerinin katıldığı iftar programında konuşan İl Başkanı Rıza Sümer, paralel yapı ve muhalefeti üstü kapalı eleştirerek, "Mesele okul değil, yoksulun elinden tutmak değil. O görüntünün altında iktidar hırsı vardır. Bugün terör örgütü PKK'dan dahi medet umar hale geldiler. Allah kimseyi şaşırmasın" dedi.

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı iftar yemeğinde Ak Parti Antalya Milletvekilleri ile vatandaşlar bir araya geldi. Parti binası önündeki alanda verilen iftar yemeğine Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve yaklaşık 500 vatandaş katıldı.

İftarın ardından konuşan Mustafa Köse, ramazanın herkes için hayırlı olmasını diledi. Müslüman bir anne ve babadan dünyaya gelmekten dolayı çok şanslı olduklarını belirterek birlik ve beraberliğin bozulmamasını diledi. Ülkenin önemli bir dönemden geçtiğini de ifade eden Köse, "Her sıkıntının ardından bir ferahlık vardır. İnşallah bu dönemlerin sonunda ülkemiz ferahlığa kavuşacaktır" dedi.

İl Başkanı Rıza Sümer ise yaptığı konuşmada yoksulların sevindirilmediği bir Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde tamamlanmış sayılmayacağını söyledi. Hedefe giden yolda bulunmakla mükellef olduklarının altını çizen Sümer, üstü kapalı paralel yapı ve muhalefeti eleştirerek şöyle konuştu:

"Yolu unutup menzile ulaşmayı tek gaye belirleyenlerin bugün düştükleri zavallı durumu hepimiz görüyoruz. Mesele okul değil, yoksulun elinden tutmak değil. O görüntünün altında iktidar hırsı vardır. Bugün terör örgütü PKK'dan dahi medet umar hale geldiler. Allah kimseyi şaşırmasın, kimseyi gerçekleri göremeyecek kadar kör etmesin" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili'ler İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement