Ak Partili Meltem Ölmez'e Kadın Partililerden Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Meltem Ölmez'e Kadın Partililerden Büyük İlgi

Ak Partili Meltem Ölmez\'e Kadın Partililerden Büyük İlgi

Ziyaret turlarına İzmir Balçova’dan başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Meltem Ölmez, Balçova Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelerek, yerel ve ülke sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini paylaştı.

21.02.2015 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaret turlarına İzmir Balçova'dan başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Meltem Ölmez, Balçova Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelerek, yerel ve ülke sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini paylaştı.

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Meltem Ölmez, teşkilat binasında partili kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Burada birlikçe çalıştığı arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ölmez, ilk kez siyasete burada başladığını ifade ederek, Balçova ve İzmir'in çözüm bekleyen sorunlarına değindi. Çözüm önerilerini anlatan Ölmez, AK Partili belediyelerin başarılı hizmetlerine dikkat çekerek, "Ankara'da İzmir'i temsil edersem, İzmir'in de AK belediyeli olabilmesi için çalışacağım. İzmir ve bu şehirde yaşayanlar her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor" dedi. Kadın Kolları olarak geçen yerel seçimlerde önerdikleri "Yaşlı Kreş Evi" projesine değinen AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Meltem Ölmez, "Bu projemizin hayata geçirilebilmesi önemli. Yaşlı kreş evinin açılması, anne babasına bakan evlatlara çeşitli kolaylıklar sağlayacaktır. Onlar ihtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıktıklarında anne veya babalarını emanet edebilecekleri bir hizmet merkezine sahip olacaklardır. Bu proje, aynı zamanda ilçedeki yaşlıların bir arada sosyalleşmesine de fırsat sağlamış olacaktır." diye konuştu. Öte yandan, çözüm süreci hakkında düşüncelerini aktaran Ölmez, toplumun büyük bir kesiminin ve özellikle doğu ve güneydoğu halkının çözümden yana olduğunu belirtti. Toplumsal barış ve huzuru istemeyen bazı odakların bunu sabote etmeye, ülkeyi kaos ve gerilime sürüklemeye çalıştığını belirten Ölmez, hangi görüş veya düşünceden olursa olsun herkesin ülkesi ve vatanı için bu çözüm sürecine destek vermesi gerektiğini vurguladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Meltem Ölmez'e Kadın Partililerden Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement