Ak Partili Milletvekili Aday Adayından CHP'li Belediyeye Siyah Çelenk - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Milletvekili Aday Adayından CHP'li Belediyeye Siyah Çelenk

AK Parti Muğla milletvekili aday adayı Efendi Can, CHP’li Milas Belediyesi’nin önüne siyah çelenk bırakarak, basın açıklaması yaptı.

04.04.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla milletvekili aday adayı Efendi Can, CHP'li Milas Belediyesi'nin önüne siyah çelenk bırakarak, basın açıklaması yaptı.

Beraberinde getirdiği siyah çelengi Milas Belediyesi'nin önüne bıraktıktan sonra açıklama yapan AK Parti Muğla milletvekili aday adayı Efendi Can, belediyede olduğunu iddia ettiği yolsuzluk ve usulsüzlüklerin önüne geçeceğini iddia etti. CHP'li başkan ve yönetimini protesto ettiğini ifade eden Can, "İlçemiz başta olmak üzere Muğla sahillerinde CHP'li Milas Belediyesi ve yandaşları kanalı ile yapılan 100 milyonları aşan imar vurgunları nedeniyle mağduriyetin ve mağdurların sesi olmak için buradayız. Kamuyu aydınlatmak adına Milas Belediyesi'ni protesto ediyoruz. Siyah çelenklerini müstahaklarına iade etmek için buradayız. Yönetiminde oldukları karanlık dönemleri aydınlatmayı kendimize görev biliyoruz. İlçemiz başta olmak üzere Muğla sahillerinde CHP'li Milas Belediyesi ve yandaşları kanalı ile yapılan 100 milyonları aşan İmar vurgunları nedeniyle Mağduriyetin ve mağdurların Sesi olmak için buradayız. CHP'li Milas Belediye Yönetimini, işbirlikçilerini ve yandaşlarını kınıyoruz. Artık Muğla'da gerek vatandaşa ve gerekse yatırımcılara yaptığınız zulümlerin sonu gelmelidir" dedi.

Muğla ve Milas'ta AK Parti'nin iktidar olabilmesi için vatandaşlardan destek isteyen Can, "Bu kirli eller Milas'tan ve Muğla'dan artık el çekmelidir. El çekmiyorlarsa da elleri bağlanmalıdır. Bu ellere kelepçe vurulmalıdır. Daima mazlumun yanında ve zalime karşı durmayı, kendisine ilke edinmiş bir vatandaş olarak size sesleniyorum. Rantiyeciler ve işbirlikçileri bu mücadelemiz gizlediğiniz suç ve kolladığınız suçlular cezalandırılana kadar devam edecektir. Hak adresine iade edilene kadar, haksızlığın ve zulmün kapısı olan tüm adreslere siyah çelenk bırakmaya devam edeceğiz. Adliye ve AK Parti ilçe teşkilat binalarına koyduğunuz siyah çelenklerin, asıl adresi olan şer ittifaklarınıza ve Kamuya eşitlik ilkesine aykırı uygulamalarınız nedeniyle şimdilik ilk önce Belediyenize bırakıyoruz. Bazıları bizzat şahsıma karşı yapılmış olan ve Her birisi on milyonlarca TL, onlarca sahtecilik ve yolsuzluk dosyanızı, teker teker kamuoyu ile paylaşmaya başlayacağımı da bu vesileyle kamuoyuna ilan ediyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Milletvekili Aday Adayından CHP'li Belediyeye Siyah Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement