Ak Partili Milletvekillerinden Gömeç'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Milletvekillerinden Gömeç'e Teşekkür Ziyareti

Ak Partili Milletvekillerinden Gömeç\'e Teşekkür Ziyareti

1 Kasım genel seçimlerinde 4. kez tek başına iktidar olan AK Parti’nin Balıkesir’den TBMM’ye gitme hakkını kazanan 4 milletvekili Edremit Körfezi’ne yönelik gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretleri kapsamında Gömeç ilçesini ziyaret etti.

10.11.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım genel seçimlerinde 4. kez tek başına iktidar olan AK Parti'nin Balıkesir'den TBMM'ye gitme hakkını kazanan 4 milletvekili Edremit Körfezi'ne yönelik gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretleri kapsamında Gömeç ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Ak Parti Milletvekilleri adına konuşan Mahmut Poyrazlı, kendilerine bir kez daha teveccüh gösteren Türk Milletine minnettar olduklarını, kendilerinin de bu milletin hizmetkarı olacaklarını söyledi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi de sert bir dille eleştiren Poyrazlı, "Sayın Muharrem İnce 1 Kasım genel seçimleri öncesinde 'Ak Parti tek başına iktidar olursa, istifa eder ve tavuk beslerim' şeklinde bir söz söylemişti. Bakın; 1 Kasım seçimlerinde milletimizin desteğiyle Ak Parti 4. kez tek başına iktidar oldu. Ben şimdi Muharrem İnce'den sözünü tutmasını bekliyorum." şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Milletvekillerinden Gömeç'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement