AK Partili Nebati: Elime 'Tayyip Baba Bizi kurtarsın' Diye Not Veren Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Nebati: Elime 'Tayyip Baba Bizi kurtarsın' Diye Not Veren Oldu

AK Partili Nebati: Elime \'Tayyip Baba Bizi kurtarsın\' Diye Not Veren Oldu

Doğu'da PKK'nın seçmene baskı yaptığını belirten Ak Partili Nebati, "Elime, 'Tayyip babaya söyle bizi kurtarsın' yazılı not sıkıştıran bile oldu." dedi.

24.05.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları sırasında bunun birçok örneğiyle karşılaştığını söyleyen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Kameralardan saklayarak elime gizlice not tutuşturanlar oldu. Bu notlardan birinde 'Tayyip babaya söyle bizi kurtarsın' yazıyordu" diye konuştu.

"TAKSİM-KABE AÇIKLAMASI SEÇMENİ YARALADI"

Şanlıurfa'daki seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Nebati, HDP'nin doğuda sert, batıda yumuşak bir dil kullanmasının seçmenin gözünden kaçmadığını belirterek, "Seçmen bu kurnazlığı fark ediyor. Böyle bir çağdayız artık ne söylersen söyle insanlar haberdar oluyor. Benim gördüğüm Taksim-Kâbe açıklaması da Kürt seçmeni çok yaraladı. LGBT aday da Kürt seçmenin hoşuna gitmedi" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Partili Nebati: Elime 'Tayyip Baba Bizi kurtarsın' Diye Not Veren Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • lala: Ey urfalılar sakın ama sakın busefer kedileri bırakmayin 9 4 Yanıtla
  • yaren: Bu yalanlarınız dün izmirde ayyuka çıktı. 14 gün boyunca böyle yalanlara devam edeceksiniz. Sabredin 7 haziranda bu yalanlardan kurtulacaksınız. 9 3 Yanıtla
  • ALOSSE: AYAKKABI KUTUSU DA VEREN OLDU MU ACABA 9 2 Yanıtla
  • AKP : Hırsızlar a oy yokkk 9 1 Yanıtla
  • Zerrin Paker: Yalan isleri olmus.Urfa Akp yo gömecek Allahın izniyle.Oğlu sahte adamla sınava giren Eyüboğlu ya mı-trilyonlarca parayı ihalelerden kapıp hiçbirşey yapmayan eyyübpğlunun kendisne mi oy verecekler? kız çocuklarına Tacizden dava açılmış Mazhar bağlıya mı oy verecekler? 9 1 Yanıtla
  • Sadeddin tan: Yalancı nürettin nebati 7 haziranda AKP döşecek İNŞ seçmende AKP den kurtulacak 5 4 Yanıtla
  • yakup: hırsız za oy yok utanma yüzlerinde yok 5 4 Yanıtla
  • Dicle firat: Bizde yedik yani 6 2 Yanıtla
  • Emekli öğretmen: Size en büyük dersi urfa verecek ve hdp urfada birinci parti olacak. Yıllardır urfa tamamen size verdi ama içmeye suları yok urfalıların... 5 2 Yanıtla
  • kul: Ulan içinizde hiç mi adam yok be külliyen yalancısınız 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement