Ak Partili Necip Kalkan: "Hemşehrilerimin Dertlerine İlaç Olacağım" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Necip Kalkan: "Hemşehrilerimin Dertlerine İlaç Olacağım"

Ak Partili Necip Kalkan: "Hemşehrilerimin Dertlerine İlaç Olacağım"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Narlıdere AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda, "İzmir benim gibi milletvekilini eczanede arasa bulamaz. İzmir’in sorunlarına, hemşehrilerimizin dertlerine ilaç gibi milletvekili olacağım" dedi.

16.10.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Narlıdere AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda, "İzmir benim gibi milletvekilini eczanede arasa bulamaz. İzmir'in sorunlarına, hemşehrilerimizin dertlerine ilaç gibi milletvekili olacağım" dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Urla ilçesinde Narlıdere AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle buluştu. Seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren Kalkan, burada yaptığı konuşmada, konuşmada başarıya giden yolun kadınlardan geçtiğini belirtti. İzmirli hemşehrilerinin kendilerinden olmayan, yüzlerini dahi görmedikleri milletvekillerinden çok çektiklerini belirten Necip Kalkan, "Halkın vekili olmak çok başka bir şey. Benim yüzüme iyi bakın, iyi tanıyın. Bu yüzü seçildiğim zaman çok göreceksiniz. Ben holdinglerin, sosyetik kurumların vekili değil, sokaktaki anamın, tayini çıkmamış öğretmenin, engelli kardeşimin herkesin milletvekili olacağım. Çünkü halkın vekili benim. İzmir'e ilaç olacağım" diye konuştu.

İzmir'e yeterli yatırımın yapılmadığına dikkat çeken Kalkan, seçmenin pişmanlığından da bahsetti. Kalkan, "Sayın Binali Yıldırım İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayı olduğunda İzmir için bir yatırım çizelgesi hazırladık. Bu yatırım çizelgesinde Karabağlar'da dört adet alt yapı projesi vardı. Bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi kaç tane alt geçit yaptı? Ankara'da 175 tane alt geçit var. İzmir de ise sadece 5 tane. Onlar kaldırım yaparken biz denizin altından tren geçiriliyoruz" dedi.

Açıklanan seçim beyannamesinin diğer siyasi partilerle değil, Avrupa'da ki yaşam standardı yüksek ülkelerle mukayese edilmesi gerektiğini belirten Kalkan, şöyle devam etti:

" Türkiye'de yıllarca yapılan hizmetler ile altyapı çalışmalarının birçoğu tamamlandı. Artık sıranın yaşam standartlarını yükseltmeye geldi. Seçim beyannamemizin atılım yapmak isteyen gençlerin, kadınların önünü açacak. Emeklinin ve işçinin yanında olduğu da göz ardı edilmemeli bugüne kadar hiçbir siyasi parti ayakları bu kadar yere basan bir beyanname açıklamamıştır."

Kalkan, Urla ziyaretinin ardından Menderes'te de ilçe teşkilatı üyeleriyle buluştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Necip Kalkan: 'Hemşehrilerimin Dertlerine İlaç Olacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement