Ak Partili Nihat Çelik Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Nihat Çelik Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Partili Nihat Çelik Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Nihat Çelik, Erciş ilçesinde bulunan STK ve yerel gazete temsilcilerine nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

04.03.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Nihat Çelik, Erciş ilçesinde bulunan STK ve yerel gazete temsilcilerine nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

Aday adaylığı sürecinde çalışmalarını sürdüren Nihat Çelik, bugünkü ziyaretinin ilkini Öz Erciş Haber Gazetesi'ne gerçekleştirdi. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Vedat Kasımoğlu ile Yazı İşleri Müdürü Nihat Çavuşoğlu tarafından karşılanan Çelik, çalışmaları hakkında gazete temsilcilerine açıklamada bulundu. Aday adayı olduğu günden itibaren gerek seçim bölgesi Erciş'te, gerekse Van merkez ve ilçelerinde AK Parti teşkilatları, STK ve medya temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulunduğunu anlatan Çelik, "Ziyaretlerimizde şahsımıza karşı gerek teşkilatlarımızdan, gerekse saygıdeğer halkımızdan büyük teveccüh gördük. Ayrıca, sizlerin de yerelde bu zor görevi yerine getirirken herkesime objektif yaklaşmanız takdire şayandır. Allah sizin de bizim de yardımcımız olsun" dedi.

Öz Erciş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vedat Kasımoğlu ise, Milletvekili Aday Adayı Nihat Çelik'in ilkelerinden taviz vermeyen bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Kasımoğlu, aday adaylık sürecinde halkın takdirini kazanan Çelik'e başarılar da diledi. Çelik, buradaki ziyaretinin ardından Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yağar'ı makamında ziyaret etti. Erciş'in 4 yıl önce büyük bir deprem geçirdiğini, bu depremin de en çok ticaretle iştigal eden esnafı vurduğunu ifade eden Çelik, "Erciş'te, bir an önce kentsel dönüşüm gerçekleşmeli ve esnafımızın dert ve sıkıntıları giderilmeli. Esnafın almış olduğu krediler bir sefere mahsus olmak üzere silinmeli. Seçilmemiz durumunda ise ilçenin kangren haline gelen bu sorunlarını sizlerin de desteğiyle çözeceğime şimdiden söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar ise, esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları aşma konusunda herkesimle görüşmelerini aralıksız sürdürdüğünü ve esnafın zor durumda olduğunu söyledi. Girişimlerini sürdürmeye niyetli olduğunu da anlatan Yağar, "Öncelikle sizlere aday adaylık sürecinde başarı diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. İlçemizin sorunları çok büyük. Bu sorunları hep birlikte, elbirliğiyle aşmaya gayret edeceğiz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Nihat Çelik Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement