AK Partili Özdağ: Çocuklarınıza Sahip Çıkın - Son Dakika
Güncel

AK Partili Özdağ: Çocuklarınıza Sahip Çıkın

AK Partili Özdağ: Çocuklarınıza Sahip Çıkın

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, son eylemleri değerlendirirken, "Çocuklarınıza sahip çıkın, sokaklardan çekin alın." çağrısında bulundu.

08.10.2014 18:33  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, son eylemleri değerlendirirken, "Çocuklarınıza sahip çıkın, sokaklardan çekin alın" çağrısında bulundu.

Manisa'nın Muradiye İlçesi'ndeki inşaatı devam eden spor kompleksinde incelemeler yapan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, basın mensuplarına gündemdeki IŞİD saldırıları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. PKK'nın Kuzey Irak'ta yaptığını şimdi Suriye'de yapmak istediğini öne süren Özdağ şunları söyledi,

"Bunları bahane ederek, Kobani'de bir devrim yapmak istiyorlar. PKK, 'Türkiye Kobani'ye yardım etsin' diyor. Tezkere gündeme gelirken BDP niye ret oyu verdi. Hem ret oyu vereceksin, hem yardım et diye çağrıda bulunacaksın. Selahattin Demirtaş, o bebek yüzlü adam Türkiye'yi tehdit ediyordu. 'Eğer Türkiye Suriye'ye girerse 20 milyon Kürtle başınıza yıldırım olur yağarız' diyordu. Başımıza yıldırım olacak adam şimdi niye Kobani için yardım istiyor. Selahattin Demirtaş'a oy verenlere sesleniyorum. Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Manisa'yı kan gölü haline getirdiler. Emniyet Müdürüne çağrıda bulunuyorum buradan. Emniyet Müdürü yarından tezi yok, kim kamu nizamını bozuyorsa yarından sonra bunlar evlerinden çekirge sürüleri gibi alınmalı. Hukuk gereğini yapmalıdır. Kanun yetersizse Türkiye Büyük Millet Meclisi gerekli kanunları çıkarmalıdır. Şimdi sen sokağa çıkacaksın kamu malına zarar vereceksin. Adamın arabasına, dükkanını ateşe vereceksin. Ben de seyredeceğim öyle mi? ya devlet başa, ya kuzgun leşe. Bunu yapacağız, yapmak zorundayız. Türkiye'yi Suriye yaptırmayacağız."

Olayların önüne geçilmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirten Özdağ, "Ben buradan Doğu'daki vatandaşlara sesleniyorum. Çocuklarınıza sahip çıkın, gençlere sahip çıkın. Bakın bedelleri ağır olur. Devlet mutlaka hesabını görür. Bundan sonra BDP'ye oy vereceklere dikkat edin diyorum. BDP'nin her çağrısına karşı dikkatli olun. Çocuklarınıza sahip çıktığınız gibi bunlara da baş kaldırın" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Özdağ: Çocuklarınıza Sahip Çıkın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    11:29 Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.

  • Kırıkkale'de Dolandırıcılık Girişimi Sonuçsuz Kaldı
    11:28 Kırıkkale'de Dolandırıcılık Girişimi Sonuçsuz Kaldı

    Kırıkkale'de internet üzerinden otomobil satın almak isteyen bir vatandaş, dolandırıcı tarafından sazan sarmalı yöntemiyle kandırılmaktan polis ve banka personelinin yardımıyla kurtuldu.

  • Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: 190 Bin Lira İade Edildi
    11:28 Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: 190 Bin Lira İade Edildi

    Kırıkkale'de otomobil almak isteyen bir kişi, sazan sarmalı olarak bilinen dolandırıcılık yöntemiyle 190 bin lira dolandırıldı. Ancak polis ve banka çalışanlarının çabaları sonucunda dolandırılan kişinin hesabına para iade edildi. Dolandırıcının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Müzesi'nin restorasyonu için adım attı
    11:28 Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Müzesi'nin restorasyonu için adım attı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Zafer Müzesi'nin restorasyonu için başvuruda bulundu.

  • DHKP-C terör örgütü sorumlusu Fehmi Oral Meşe İstanbul Havalimanı'nda yakalandı
    11:25 DHKP-C terör örgütü sorumlusu Fehmi Oral Meşe İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul polisinin ortak operasyonuyla DHKP-C terör örgütü sorumlularından olduğu ileri sürülen Fehmi Oral Meşe, İstanbul Havalimanı'na iniş yapan uçakta yakalanarak gözaltına alındı. Meşe'nin hakkında 3 ayrı suçtan toplam 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor. Ayrıca, örgüt üyesi Oğuz Meşe'nin ağabeyi olduğu belirlendi.

  • Aydın'da okul servis denetimleri devam ediyor
    11:24 Aydın'da okul servis denetimleri devam ediyor

    Aydın'ın Kuyucak, Karpuzlu ve Kuşadası ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından okul servis denetimleri gerçekleştirildi. Öğrencilerin güvenliği ve huzuru için okul servis araçlarında kurallara uyulması sağlandı.

  • Gümüşhane'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı
    11:24 Gümüşhane'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı

    Gümüşhane'de Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kortej yürüyüşüne Gümüşhane Üniversitesi Rektörü, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Turizm Fakültesi akademisyenleri, kurum il müdürleri ve öğrenciler katıldı. Katılımcılar, Atatürk Parkı'na davul zurna eşliğinde yürüdü ve etkinlik halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    11:24 Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı
    11:24 Melih Gökçek'in yaptığı yorum cenaze sahiplerini kızdırdı

    Antalya Elmalı Akçaeniş'in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü'nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı.

  • Çanakkale'de Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi
    11:23 Çanakkale'de Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çiftçilerin refah seviyelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla Tarım Sektör Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Eceabat tarımının bileşenlerini bir araya getirmek ve üreticilere destek olmak önemli bir adım olarak değerlendirildi. Toplantıda, tarımsal potansiyel, zeytin yetiştiriciliği ve yeni teknikler hakkında bilgi verildi. ÇOMÜ Rektörü, TKDK İl Koordinatörü, oda başkanları, muhtarlar ve kooperatif başkanlarının yanı sıra birçok üretici de toplantıya katıldı.


Advertisement