Ak Partili Özlem Zengin'e Baba Desteği - Son Dakika
Politika

Ak Partili Özlem Zengin'e Baba Desteği

Ak Partili Özlem Zengin\'e Baba Desteği

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Özlem Zengin’in babası Salih Zengin, “Kızım Türkiye’nin ve dünyanın gerçeklerini benden önce gördü.

10.05.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Özlem Zengin'in babası Salih Zengin, "Kızım Türkiye'nin ve dünyanın gerçeklerini benden önce gördü. Kızım İstanbulluların gönlünde çok güzel ve özel bir yer edinmiş. Sevildiğini görüyorum. Kızımla gururu duyuyorum" dedi.

AK Partide siyaset hayatına atıldıktan sonra yaptığı başarılı çalışmalarla siyasetin aktör isimlerinden biri olan AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Özlem Zengin'e babasından tam destek geldi. Küçükçekmece'de Seçim İrtibat Bürosu açan Özlem Zengin'e babası Salih Zengin de eşlik etti. Kızına destek olmak için Tokat'tan İstanbul'a gelen Salih Zengin'in kızı Özlem Zengin'e gösterilen yoğun ilgi karşısında oldukça heyecanlandığı görüldü.

"KIZIMLA GURUR DUYUYORUM"

Oturduğu yerden sık sık ellerini birbirine kenetleyen ve gözlerinin içi parlayan baba Salih Zengin, "Kızımın böyle sevildiğini görmek beni çok mutlu etti. Ben Tokat'ın Niksar ilçesinin mütevazı bir köyünde doğdum büyüdüm. Devlete 45 yıl hizmet etmiş bir eğitimciyim. Kızımda benim yönetici olduğum okuldan mezun oldu. İstanbulluların gönlünde çok güzel ve özel bir yer edinmiş. Sevildiğini görüyorum. Kızımla gurur duyuyorum. Her zaman arkasındayım. Ona destek olmak için 800 kilometrelik yolu geldim. Burada olmak kızıma verilen desteği görmek beni çok duygulandırdı" diye konuştu.

Baba Salih Zengin, "Kızım Türkiye'nin ve dünyanın gerçeklerini benden önce gördü. Vakti ile Türkiye'nin bu noktalara geleceğini söylediğinde hep ya Rabbim şu çocuktaki umuda bak. Umut ne kadar güzel bir şeydir. O umutlar bugün gerçek oldu. Yani ülkemiz çağdaşlığı yakaladı. Bunda kızım ve kızım gibilerin emeği büyüktür. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"BABAM BENİ HEP MÜKEMMELLİĞE TEŞVİK ETTİ"

Babasının iyi bir eğitimci ve çok iyi bir hatip olduğunu belirten Özlem Zengin, "Onu dinlerken duygulandım. Babam çok okuyan bizi de okumaya, yaptığımız bir işi mükemmel şekilde yapmaya teşvik eden bir insandır. Annem de öğretmendir. Allah annem ve babamdan razı olsun. Onlardan çok şey öğrendim. Babamdan öğrendiğim en önemli şey kurallı olmaktır. "Bir işin tamamına talip olmadan yarısını bile alamazsınız. 10 puan mı almak istiyorsunuz? Tamamına talip olacaksınız" bunu babamdan öğrendim. Babam çok titiz bir insandır. Çok düzenli ve sistemlidir. Bizim de öyle olmamızı ister. Kendine ait kuralları vardır. Babam, bana kendime dair hayata kural koymayı öğretti. Her işi bir kural ve sistem içerisinde yapmayı öğretti. Bir çocuk sistem öğrenince zaten hayatta çok başarılı olur" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Özlem Zengin'e Baba Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement