Ak Partili Pekgüzel, Rakiplerine Meydan Okudu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Pekgüzel, Rakiplerine Meydan Okudu

Ak Partili Pekgüzel, Rakiplerine Meydan Okudu

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, kuzeni Şener Pekgüzel'in vefatıyla ara verdiği kahvehane ziyaretlerine Ata Mahallesi sakinlerine hitap ederek yeniden başladı.

27.02.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, kuzeni Şener Pekgüzel'in vefatıyla ara verdiği kahvehane ziyaretlerine Ata Mahallesi sakinlerine hitap ederek yeniden başladı.

Ata Mahallesinde çoşkulu bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan AK Parti Efeler Belediye Başkan adayı Yalçın Pekgüzel, vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sorunlarını dinledi. 'Aydın'da halk iktidar-muhalefet kavgasıyla uyutulmuş, gerçek sorunlar gündem dışına itilmiştir' diyen Yalçın Pekgüzel, Efeler Adaylarına meydan okudu. Mahalle kahvesinde vatandaşlara hitap eden Pekgüzel, konuşmasında Efeler Belediyesi adaylarıyla hizmet yarışında olduklarını belirterek, diğer partilere mensup belediye başkan adaylarına "hodri meydan" dedi.

"İKTİDAR-MUHALEFET KAVGASI İLE HALK UYUTULMUŞTUR"

Aydın'ın bugün geldiği noktada hizmet açısından çok geride olduğuna işaret eden Pekgüzel "Aydın yıllardır 'ben yaptım oldu' mantığıyla yapılan çalışmalar yüzünden maalesef çok büyük kayıplara uğramıştır. Şehrin belkemiği olan tarım bitme noktasına gelmiş; sosyal aktiviteler tamamen unutulmuştur. Halk için önemli olan konular gündem dışı tutulup, iktidar muhalefet kavgası ile halk uyutulmuştur" dedi.

"ÜÇÜMÜZÜ DE YAN YANA KOYARAK DEĞERLENDİRECEKSİNİZ"

Aydın Efeler Belediyesi diğer parti adaylarını da değerlendiren Pekgüzel, "Diğer partilere mensup Efeler Belediye Başkan adayı ağabeylerim dürüst, ahlaklı ve iyi insanlar. Zaten mevcut siyasi partiler sicilinde bozukluk olan, değersiz insanları zaten aday yapmaz. Ancak sizler bu notkada adayların niteliklerine ve bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlere bakarak değerlendirme yapmak durumundasınız. Recep Bey ve Mesut Bey milletvekillikleri dönemlerinde Aydın için ne yapmış, sosyal hayatta neler yapmış bunlara bakacaksınız. Üçümüzü de yan yana koyarak değerlendireceksiniz" diye konuştu.

PEKGÜZEL'DEN AÇIK OTURUM ÇAĞRISI

İki kişiyle başladığı işyerini geliştirerek bugün 500 kişiye ekmek veren bir kuruluş haline getirdiğini dikkat çeken Pekgüzel, "Bu tesislerde şimdi bir dünya markasının üretimini yapıyoruz. Aydın'ın gelişmesi için sanayi odasında, ticaret odasında faaliyetlerde bulundum. Hiçbir odanın da maddi gücünü kullanmadım, kendi paramı harcadım. İki tane çok sevdiğim ağabeyim var. Onlar da hizmet için yola çıkmış. Bu işi kim iyi yapacaksa siz seçeceksiniz. Efeler Belediye başkan adaylarını yerel bir kanalda canlı yayına veya sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve halkın huzurunda yapılacak olan basın toplantısında karşı karşıya gelmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Pekgüzel, Rakiplerine Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement