Ak Partili Şahin: Beni, Selahattin Demirtaş Fotoğrafıyla Yıpratacaklarını Düşünüyorlar - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Şahin: Beni, Selahattin Demirtaş Fotoğrafıyla Yıpratacaklarını Düşünüyorlar

Ak Partili Şahin: Beni, Selahattin Demirtaş Fotoğrafıyla Yıpratacaklarını Düşünüyorlar

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 6 yıl önce TBMM Meclis Başkanı adayı olarak BDP Grubu'nu ziyaret ettiğinde Selahattin Demirtaş ile kucaklaşırken çekilen fotoğrafın Safranbolu İlçesi'nde halka dağıtılarak, kendisinin yıpratılmak istendiğini söyledi.

31.10.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 6 yıl önce TBMM Meclis Başkanı adayı olarak BDP Grubu'nu ziyaret ettiğinde Selahattin Demirtaş ile kucaklaşırken çekilen fotoğrafın Safranbolu İlçesi'nde halka dağıtılarak, kendisinin yıpratılmak istendiğini söyledi.

Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenen 'Ak Yürüyüş' programına katıldı. Şahin, yürüyüş sonunda Misak-ı Milli Meydanı'nda partililere hitap etti. 6 yıl önce TBMM Başkan adayı olarak BDP Grubu'nu ziyaretinde kendisini karşılayan Selahattin Demirtaş ile kucaklaşırken çekilen fotoğrafın Safranbolu'da halka dağıtıldığını söyleyen Şahin, şöyle konuştu:

"Söz konusu fotoğrafın yer aldığı afişte, 'Mehmet Ali Şahin, HDP Eş Başkanı'nı kucaklayarak karşılıyor. Acaba bir tane hemşehrisini bu şekilde kucakladı mı?' yazıyor. HDP o zaman BDP'ydi. Grup Başkanı Ahmet Türk'tü. Selahattin Demirtaş Bey de onun yardımcısıydı. Beni kapıda o karşılıyor, kollarını açmış. Ben de kollarımı açıp kucaklaşmışız. Şimdi o görüntüden bu resmi çoğaltmışlar güya Mehmet Ali Şahin'i yıpratacaklarını, Karabüklülerin, Safranboluların ona olan teveccühünü azaltacaklarını, kıracaklarını düşünüyorlar. Çok üzülerek ifade ediyorum ki bu ilk kez Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili beyin Facebook sayfasında yayınlandı. Rafet Bey bu kadar acze düşmenize çok üzülüyorum. Gerçekten bunlardan medet umacak kadar eğer MHP Karabük'te ve Safranbolu'da bitme noktasına gelmişse diyeceğim bir şey yok, halkımızın takdiridir."

Bugünkü Selahattin Demirtaş ile kucaklaşmayacağını da ifade eden Şahin, "Ben bugün kü Selahattin Demirtaş'la böyle kucaklaşmam, onu da söyleyeyim. Bugün bir çağrısıyla milleti sokağa döküp 50 kişinin ölümüne sebep olan o Demirtaş'la ben kucaklaşmam. 'Terörist cenazelerine HDP'li milletvekillerinin katılmaması halinde haklarında soruşturma açacağım' diyen o Demirtaş'la ben kucaklaşmam. Biz ne zaman, kiminle, nasıl bir araya geleceğiz, ne konuşacağız onu biliriz. O bakımdan bunlardan medet umar hale geldiler" dedi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Şahin: Beni, Selahattin Demirtaş Fotoğrafıyla Yıpratacaklarını Düşünüyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement