Ak Partili Şahin'den Motosiklet Sürücülerine Kasklı Uyarı - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Şahin'den Motosiklet Sürücülerine Kasklı Uyarı

Ak Partili Şahin\'den Motosiklet Sürücülerine Kasklı Uyarı

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, son aylarda meydana gelen motosiklet kazaları sonucu ölümlere dikkat çekmek amacıyla kask takarak sürücüleri uyardı.

02.09.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, son aylarda meydana gelen motosiklet kazaları sonucu ölümlere dikkat çekmek amacıyla kask takarak sürücüleri uyardı. Kendisinin de iyi bir motosiklet sürücüsü olduğunu belirten Şahin, kazalara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kask taktığını söyledi.

İnegöl Devlet Hastanesi palyatif bakım merkezi açılışına katılan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, motosiklet kazalarına dikkat çekmek için kürsüye kask takarak çıktı. Kendisinin iyi bir motosiklet sürücüsü olduğunu hatırlatan Şahin, "Bu yaz özellikle ilçemizde hemşerilerimizin bisiklet ve motosiklet kullanırken kask takmamaları neticesinde birçok insan hayatını kaybetti. Bir duyarlılık oluşturmak için kendi şahsi motosikletimde kullandığım kaskı bu toplantıda takmak istedim. Uzun zamandır motosiklet kullanmıyorum ama bütün hemşerilerimizden, gençlerden, çocuklardan ve ihtiyacı olup da motosiklet, bisiklet kullanan herkesten kasklarını takmalarını arzu ediyorum. Bir duyarlılık oluşturmak için bu kaskı takıyorum" dedi.

"LÜTFEN KASK TAKIN"

Törende söz alan İnegöl Kaymakam Ali Akça da, Şahin'e teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Son zamanlarda trafik kurallarına uyulmadan yola çıkan motosiklet, bisiklet ya da araçların karıştığı kazalardan canlar yandı, yürekler kanıyor. Bugünkü İlçe Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürümüz ile yaptığımız asayiş toplantısında özellikle uygulamalarımız devam etmekle birlikte kasksız motosiklet sürücülerine yönelik uygulamaların da artırılması talimatını verdim. Eğer sonu can kaybı ile neticelenecek ise trafiğe çıkmasınlar. Neticede onlara trafik cezalarının belki bir caydırıcılığı olacaktır. Ben de Sayın Vekilimiz gibi lütfen ama lütfen motosiklete, bisiklete ya da arabaya binerken trafik kurallarına uyulmasını rica ediyorum" dedi. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Şahin'den Motosiklet Sürücülerine Kasklı Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement