Ak Partili Şahin'den Muhalefete Koalisyon Eleştirisi (2) - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Şahin'den Muhalefete Koalisyon Eleştirisi (2)

Ak Partili Şahin\'den Muhalefete Koalisyon Eleştirisi (2)

ŞAHİN: GİTTİĞİNİZ YOL, YOL DEĞİL Ak Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin Karabük'ün Ovacık İlçesi'nde partisinin İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

26.09.2015 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞAHİN: GİTTİĞİNİZ YOL, YOL DEĞİL

Ak Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin Karabük'ün Ovacık İlçesi'nde partisinin İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Şahin, seçim hükümeti kurulmasında sorumlu davrandığını söylediği Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'e teşekkür etti. Devlet ve siyaset adamlarına düşenin Türkeş gibi sorumlu davranabilmenin olduğunu ifade eden Şahin şöyle dedi: "Koalisyon kuralım diye CHP'ye gittik. MHP'ye gittik. Hele Devlet Bahçeli kapıları öyle bir kapattı ki, daha seçim akşamı 'Haydi seçim' dedi. Daha sonra seçimden vazgeçti, 'Yahu terör eylemleri arttı, seçim mi olur?' dedi. Eğer 'Terör eylemleri arttı, seçim yapmayalım' dersek terör amacına ulaşmış olur. Çünkü terörün amacı bu ülkede kaos meydana getirmektir. Yapılması gereken işlerin yapılmasını engellemektir. Onlara pirim mi verecektik? Nitekim vermiyoruz."

Terörle mücadele operasyonlarına değinen Şahin, şöyle devam etti: "Allah güvenlik güçlerimizden, kahraman Mehmetçik'ten razı olsun. Şimdi onlara bulundukları yerleri dar etmeye başladık. Terör amacına ulaşamayacaktır. Evet şehitler de veriyoruz. Ama kendileri de itiraf ediyorlar, 'En zor dönemimizi yaşıyoruz' diyorlar. 'Şu ana kadar tesbit edilemeyen cephanelikler, içimizde herhalde casus var, Türk Silahlı Kuvvetleri uçakları tarafından bombalandı, elimizdeki mühimmat gitti' diyorlar. Onlara değişik yerlerde de seslendim, şimdi de sesleniyorum. Gittiğiniz yol yol değil. Bu ülkeyi bölemezsiniz. Türkiye Cumhuriyeti devletini alt edemezsiniz, bu milleti mağlup edemezsiniz. Bu sevdadan vazgeçin."

TERÖRLE MÜCADELEDE EN GÜÇLÜ OPERASYONLAR YAPILIYOR

Çözüm sürecinde silahların bırakılacağının, silahlı unsurların yurt dışına çıkacağının söylendiğini vurgulayan Şahin, şunları söyledi: "Sözlerini yerine getirmediler. Tekrar terör eylemlerine başladılar. İşte şimdi terörle mücadelede en güçlü operasyonlar yapılıyor. Çünkü bu ülkede huzuru, barışı temin etmek zorundayız. Her vatandaşımızın güvenliğini sağlamak zorundayız. Devletin, güvenlik güçlerinin görevi budur. Ovacık'taki huzur, Hakkari'de de olmalı, Şırnak'ta da olmalı. Amacımız budur. Bunu sağlama konusunda devletimiz, hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz de kararlıdır. Üzerlerine düşeni yapmaya devam edecekler."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Şahin'den Muhalefete Koalisyon Eleştirisi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement