Ak Partili Sarı: "Ben Bayraklı'yı, Bayraklı Beni Bilir" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Sarı: "Ben Bayraklı'yı, Bayraklı Beni Bilir"

Ak Partili Sarı: "Ben Bayraklı\'yı, Bayraklı Beni Bilir"

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

19.02.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Doğma büyüme Bayraklılı olan, uzun yıllar ilçede esnaflık yapan İsmail Sarı, önceki günde Bayraklı Emek Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalleyi baştan sona dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen İsmail Sarı, "Bayraklı beni, ben Bayraklı'yı bilirim. Söz veriyorum, özlenen Bayraklı bizim dönemimizde geri gelecek. Bayraklı artık kabuğunu kıracak, hak ettiği hizmeti AK Parti ile alacak" dedi.

Seçim çalışmalarını Bayraklılıların yoğun ilgi ve desteği ile sürdüren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bayraklı Emek Mahallesi'nde temaslarını sürdüren Sarı, mahalleyi baştan sona gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, sorun dinledi. Sık sık bilgilendirme ve tanışma programları ile Bayraklı halkı ile bir araya gelen Sarı, ilçeye yönelik projelerini anlattı.

BAYRAKLI KABUĞUNU KIRACAK

Bayraklı'nın çehresini değiştirecek hizmet ve projelerin halkın talepleri doğrultusunda gerçekleşeceğini vurgulayan AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, "Dün de bugün de Bayraklılılarla birlikteydik, yarın da Bayraklılılarla birlikte olacağız. Çoğu kez bir araya gelmişliğimiz var, sohbetlerimiz olmuştur. Var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın sık sık yanında olmak, sıcak birer çaylarını içip sohbet etmek, sorunlarını dinlemek istiyoruz. Tüm halkımıza ulaşmak istiyoruz. Bizler esnafımızın, halkımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Söz veriyorum, Bayraklı artık kabuğunu kıracak, hak ettiği hizmeti AK Belediyecilikle alacak" diye konuştu.

Emek Mahallesi esnafını gezerken karşılaştığı diğer parti noktalarına uğramayı da ihmal etmeyen İsmail Sarı, dernek ziyaretleri ile programını tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Sarı: 'Ben Bayraklı'yı, Bayraklı Beni Bilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement