AK Partili Savcı Sayan'dan CHP'ye Sert Eleştiri - Son Dakika
Güncel

AK Partili Savcı Sayan'dan CHP'ye Sert Eleştiri

AK Partili Savcı Sayan\'dan CHP\'ye Sert Eleştiri

Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen ve AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı gösterilen eski CHP'li Savcı Sayan, "CHP, paralel yapının ve dış güçlerin maşası oldu" dedi.

08.04.2015 14:11  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen ve AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı gösterilen eski CHP'li Savcı Sayan, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Sayan, "CHP, paralel yapının ve dış güçlerin maşası oldu" açıklamasında bulundu.

Genel seçimler öncesi, tüm siyasi partiler listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim ederek adaylarını açıkladı. AK Parti, CHP, MHP ve HDP'den önemli isimler kritik noktalardan aday gösterildi. İzmir, liste açıklanmasının ardından en dikkat çeken iller arasında yer aldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İbrahim Turhan, Ertuğrul Kürkçü, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan gibi isimler İzmir'den aday oldu.

SAYAN, AK PARTİ'DEN ADAY OLDU

Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen ve eski CHP'li Savcı Sayan da, AK Parti cephesinden aday gösterildi. Kamuoyunun yakından tanıdığı bir kişi olan Sayan, İzmir 2. Bölge 7. sıradan aday oldu.

"CHP PARALEL YAPININ VE DIŞ GÜÇLERİNİN MAŞASI OLDU"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan, adaylığının açıklanmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmalarında Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Savcı Sayan, "CHP, paralel yapının ve dış güçlerin maşası oldu" dedi. CHP'nin Türkiye'ye yanlış yaptığını öne süren Sayan, AK Parti'den aday gösterildiği için kendisi hakkında yapılan eleştirilere de cevap verdi. Sayan, "Kim beni nasıl eleştiriyorsa eleştirsin. CHP ülkeye yanlış yaptı. Biz mücadelemize devam edeceğiz. CHP, AK Parti'nin bu ülkeye yaptığını yapsa hiç kimse ayrılmaz. Ben buradan CHP'lilere sesleniyorum. Şapkasını önüne koyup düşünsünler. Kılıçdaroğlu oradan gitmeli" dedi.

"HEDEFİM TÜRKİYE'Yİ KILIÇDAROĞLU'NDAN VE İZMİR'DEN KURTARMAK"

Konuşmalarında "Yeni Türkiye'nin, yeni neferleriyiz" diyen AK Parti İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan, yeni Türkiye'nin faaliyetlerine katkı sağlamak istediklerini belirtti. Türkiye'yi Kılıçdaroğlu'ndan kurtarmak istediğini kaydeden Sayan, "Türkiye'nin en güzel özgürlükleri ve refahı yaşabilmesi için yola çıktık. Yolumuz kardeşlik yoludur, birlik ve beraberlik yoludur. Bu memleket, bu ülke bizim. Savaşa gözyaşına harcayacak zamanımız yoktur. En güzel hizmeti sunmak için mücadele edeceğiz. İzmir milletvekili olursam hedefim Türkiye'yi Kılıçdaroğlu'ndan ve İzmir'den kurtarmak" şeklinde konuştu.

"BU SESLER OSMANLI'NIN AYAK SESLERİ"

Savcı Sayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzde çok önemli bir liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye çağ atlattı. Türkiye artık ileriye doğru yürüyor. Bu sesler başkanlık sisteminin, Osmanlı'nın ayak sesleri. Osmanlı da birlik vardı, beraberlik vardı, kardeşlik vardı."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Savcı Sayan'dan CHP'ye Sert Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • BİLMEYEN VARMI: HAYALDI GERÇEK OLDU KOMÜNISTLER FAŞISTLER KARDEŞ VE PELSINVANYA UŞAGI OLDU. . . BU GÜZEL PROJE İÇİN TEŞEKKÜRLER RECEP TAYYIP ERDOĞAN 8 16 Yanıtla
  • Ali: DALLAMAYA BAK ÇIKMIŞ AHLAK DERSI VERIYOR YALAKA... ÖLÜMDE VAR ÖLÜM DANSÖZLÜK YAPMA 18 6 Yanıtla
  • metin kursat: chp li degilim ama harbi SATILMIŞ ve DÖNEK sin.Akyalakalik yapa yapa aday oldun 17 3 Yanıtla
  • cotanak: Kendine Şamil tayyari örnek aldi, akp parti tuzugunde CHP ye camur atan adam yukselir yaziyor 16 3 Yanıtla
  • AHMETTT: SEN SUS ONURSUZ KABURGASIZ ADAM NEREDE OLDUGUN BELLI DEGIL IŞTE SENIN ADAMLIGIN BU KADARMIŞ YAZIKLAR OLSUN SANA 15 3 Yanıtla
  • Samim: Milletvekili olunca CHP iyi olmayınca CHP ye eleştiri yapıyor sen önce dönekmisin neyin ona bak hadi ordan 11 5 Yanıtla
  • Sıno: Seni ,en samimi duygularımla lanetliyorum..... 11 5 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu adam şarlatan ya bunu dikkate almayın 11 5 Yanıtla
  • Vatandaş: Sana oy verecek Seçmen de senin gibi dir 12 4 Yanıtla
  • Erte: Zavallı adam ne hale düştü seçilmez yerde ah zavallı 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    Türkiye Raporu'nun yaptığı ankete göre, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP birinci parti olurken AK Parti ikinci sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 35.2'si CHP'ye oy verirken AK Parti'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 29.8'de kaldı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, anket sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sonucun AK Parti için bir ilk olduğunu belirtti.


Advertisement