Ak Partili Sedat Özsoy: "Ayazağa'yı Ayağa Kaldırmaya Geliyoruz" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Sedat Özsoy: "Ayazağa'yı Ayağa Kaldırmaya Geliyoruz"

Ak Partili Sedat Özsoy: "Ayazağa\'yı Ayağa Kaldırmaya Geliyoruz"

Seçim çalışmalarını Ayazağa’da sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’u partililer, “İşte başkan işte Ayazağa” sloganlarıyla karşıladı.

26.02.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını Ayazağa'da sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'u partililer, "İşte başkan işte Ayazağa" sloganlarıyla karşıladı. Özsoy, Ayazağa'yı ayağa kaldırmaya geldiklerini söyledi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte, Ayazağa'da bulunan Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Derneği ve Ayaztepe Gençlik Derneği'nde halkla buluştu. "İşte başkan, işte Ayazağa" sloganları atan partililer Özsoy'a sevgi gösterisinde bulundu.

Mahallenin yaklaşık 20 yıldır hizmetten mahrum kaldığını ve Ayazağa'nın parasıyla Osmanbey ve Nişantaşı'nda yılbaşı partileri verildiğini belirten AK Partili Özsoy, "30 Mart'ta seçimi kazanarak Ayazağa'ya en iyi hizmetleri yapacağız. Ayazağa'yı çok eskiden beri bilirim, çocukluğumuz hep buralarda geçti. Ayazağa hizmete çok muhtaç durumda. Şişli Belediyesi tarafından hep mahrum bırakılmış. Buranın bütçesini Nişantaşı ve Osmanbey'e harcadılar. Biz geldiğimizde Ayazağa'dan Sarıyer Belediyesi'ne gelecek para buraya harcanacak" dedi.

"AYAZAĞA'YI AYAĞA KALDIRMAYA GELİYORUZ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la yola çıktığını ve bunun Ayazağa için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Özsoy, "Sarıyer Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi birleştiği zaman hiçbir hizmette eksiklik kalmaz. 5 binlik planlarınız Büyükşehir'den geçti, şimdi de Sarıyer Belediyesi'ne geçecek ve 1000'lik planlar yapılacak. Biz işe önce planlardan başladık. Bahçeköy'den yol yapımına hemen başladık. Ama en önemlisi Ayazağa'dan, İTÜ metro istasyonuna bir bağlantı kuracağız ve oradan da İstinye'ye metro ile inebileceksiniz. Biz çözüm noktasında projelerimizi oluştururuz ama en son karar yine vatandaşındır. Vatandaşımız tamam derse hemen işe başlarız, yok derse de vatandaşımızın taleplerini dinledikten sonra yeni çözüm yolları ararız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Sedat Özsoy: 'Ayazağa'yı Ayağa Kaldırmaya Geliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement