Ak Partili Serap Yaşar: "Zor Bir Seçim Olacağını Düşünmüyorum" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Serap Yaşar: "Zor Bir Seçim Olacağını Düşünmüyorum"

Ak Partili Serap Yaşar: "Zor Bir Seçim Olacağını Düşünmüyorum"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yahşi Yaşar, Bakırköy’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

01.10.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yahşi Yaşar, Bakırköy'de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Yaşar, yaptığı açıklamada, "Zor bir seçim olacağını düşünmüyorum. Vatandaş AK Parti'nin yapacağı hizmetlere inanıyor" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yahşi Yaşar, Bakırköy'de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'na geçen Yaşar, burada ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. İlçe başkanlığında seçim çalışmalarını değerlendiren AK Partili Serap Yahşi Yaşar, "Arazide vatandaşın tepkisini çok olumlu buluyorum. Ben de bir teşkilatçıyım. 14 senedir teşkilat kademelerindeyim. Ben bu seçimin zor bir seçim olacağını düşünmüyorum. Çünkü vatandaş AK Parti'nin yapacağı hizmetlerine inanıyor. Yaptıklarının yapacaklarının garantisi olduğuna inanıyor" dedi.

Vatandaşın bir takım eleştirilerinin de olduğunu söyleyen Yaşar, "Bizim de arazide dolaşma amacımız bunları tespit etmek. Seçimlerden sonra inşallah hayırlı sonuç olunca çözümünü üretmek. Dolayısıyla ben güzel buluyorum vatandaşın tepkisini" dedi.

Yaşar, AK Parti'nin açıklayacağı seçim beyannamesi ile ilgili de, "Kaynağını açıklamadan vaatte bulunmak AK Parti'nin tarzı değil. Bugüne kadar AK Parti ne vaatte bulunduysa bunu yerine getirdi. Yerine getirebileceğimiz şeylerin vaadinde bulunuyoruz. Arazide olmamızın en önemli nedeni; vatandaş neden mutsuz, beklentisi ne, ne arzu ediyor, bunu öğrenmek. 4 Ekim'de seçim beyannamemizi açıklayacağız. Sürpriz. Ama vatandaşın beklentisine cevap verecek ve yerine getirebilecek vaatler olduğunu söyleyebilirim. Biz hizmet için varız. AK Parti kuruluşunda zaten millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için kadrolarını oluşturdu. 14 senedir ciddi hizmetler ettik. 1 Kasım'da inşallah tek başına iktidar olacağız. Seçim vaatlerimiz yerine getirebileceğimiz vaatler " dedi.

Seçimlere yaklaşık 4 hafta gibi bir sürenin kaldığını söyleyen Yaşar, "Vatandaşa bire bir kulak veriyoruz. Samimiyetle bunları dinliyoruz. AK Parti kurumsal bir yapı. Vatandaşlarımızın beklentisi doğrusunda eksiğimizi, noksanımızı tamamlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Serap Yaşar: 'Zor Bir Seçim Olacağını Düşünmüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement