Ak Partili Soğanda'dan Aday Adaylığı Müracaatı Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Soğanda'dan Aday Adaylığı Müracaatı Değerlendirmesi

Ak Partili Soğanda\'dan Aday Adaylığı Müracaatı Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Zahir Soğanda, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirdi.

17.02.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Zahir Soğanda, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirdi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Soğanda, geçen genel seçimlerde milletvekili aday adayı başvuru sayısının 143 olduğunu ifade ederek, bu sayının bu yıl daha fazla olmasını beklediklerini belirtti. Soğanda, 2015 genel seçimlerinin kendileri için çok önem arz ettiğini ifade ederek, "AK Parti'nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere hizmet katmak üzere özellikle anayasa değişikliği gerçekleştirmek üzere yepyeni bir vizyonla seçimlere gireceğiz Allah'ın izniyle. Ayağımıza pranga vurulmuş olan, özellikle vesayet rejimin eseri olan 82 Anayasası'nın değişmesi gerekiyor. Bununla birlikte özellikle halkımıza yapılacak olan hizmetlere hizmet katılması gerekiyor. Bu anlamda bize katkı sunmak isteyen, teveccüh gösteren birçok milletvekili aday adayımız bulunmaktadır. Bir kısmı burada bize müracaat etmekte, bir kısmı da Ankara'da genel merkezde müracaat etmektedir. Tabi biz bütün adaylarımızın Van teşkilatına müracaat etmelerini istiyoruz. Bir önceki dönem AK Parti'ye aday adayı olmak için müracaat edenlerin 143 civarıydı. Biz bu sene de Allah'ın izniyle o civarda bir beklenti içerisindeyiz. Biliyorsunuz bu sene DBP veya HDP bağımsız olarak değil de parti olarak girecektir. Bizim Van'da 8 milletvekili adayı alma durumumuz söz konusudur, öyle olacağını düşünüyoruz. Bununla birlikte bu ayın yani Şubat'ın20'sine kadar başvuru süresi devam etmektedir. Belki bazı arkadaşlarımız bunları bilmeyebilir. Müracaat edecek aday adaylarımızın 20 Şubat'a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Ben 2015 milletvekili seçimi için bize başvuran arkadaşlarımızın başvurularının hayırlara vesile olmasını diliyorum, halkımıza kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Soğanda'dan Aday Adaylığı Müracaatı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement