AK Partili Teşkilatı Karaköprü'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Teşkilatı Karaköprü'de Buluştu

AK Partili Teşkilatı Karaköprü\'de Buluştu

AK Parti teşkilat üyeleri ile Milletvekili A. Emin Önen, Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

30.09.2014 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı, Karaköprü Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek ilçe genelinde yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi. Milletvekili A. Emin Önen'in de katıldığı toplantıda teşkilat ve belediye yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Zeki Kurt, İbrahim Toru, Belediye Meclis üyeleri Halil Yetkin, Mehmet Nimetoğlu, Kadir Hatipoğlu, Müslüm Abacıoğlu, Ahmet Kayral, İ. Kayıhan Güllüoğlu'nun da katıldığı toplantıya Karaköprü İlçe Belediye Başkanı ev sahipliği yaptı. Toplantıya ayrıca mahalle muhtarlarının yoğun katılımı gerçekleşti.

Toplantıda ilk söz alan İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, çalışmalarda sürekli olarak birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarını belirterek hizmetlerin her mahalleye planlı, programlı ve eşit şekilde dağıldığını söyledi.

AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilat Başkanı Faruk Badıllı ise burada yaptığı konuşmasında "Karaköprü'de muhtarlarla, esnaflarla İlçe sakinleri ile bir araya gelmek onlarla yakından ilgilenmek istiyoruz" dedi.

Toplantıya katılım gösteren diğer bir isim Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ise yaptığı konuşmasında "Karaköprü, nar bahçeleri, mesire alanları, geniş ve bahçeli evleri ile çocukluğumun ilk evresinin geçtiği yer. 1651 yılında Sultan dördüncü Murad'ın Bağdat Seferine çıkarken konakladığı yer. Karaköprü'nün bugün ilçe olarak 86'sı kırsal, 13'ü merkez olmak üzere toplam 99 mahallesi, 31 Belediye Meclis Üyesi, 6 Büyükşehir Belediye Encümeni bulunmakta. İlçenin 2013 yılı nüfus sayım sonuçlarına göre 103 bin 495 nüfusu vardır ve son iki yıldaki nüfusunun artış hızı yüzde 100'e yaklaşmıştır. Bu hızlı nüfus artışının planlı bir kentleşme ile yerleştirilmesi, Karaköprü'nün geleceğine bu günden yön verilmesi bizler için sevindiricidir" dedi.

Şanlıurfa genelinde AK Partili belediyeler olarak, şehir güvenliğine, temizliğine ve estetiğineönem verdiklerini de sözlerine ekleyen Önen, "Çocuklara, gençlere, yaşlılara ve engellilere çok daha fazla yatırım yapmalıyız. AK Parti olarak bugüne kadar her ne yaptıysak, insanımız için yaptık. Bundan sonra da her ne yapacaksak, insanımız için yapacağız. Ülkemiz için, milletimiz için ortaya koyduğumuz 2023 hedeflerimiz, yerel yönetimlerde önümüzdeki dönemde yapacaklarımızın da temelidir, teminatıdır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Partili Teşkilatı Karaköprü'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement