Ak Partili Turan Memleketi Lapseki'de İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Turan Memleketi Lapseki'de İftar Yemeğine Katıldı

Ak Partili Turan Memleketi Lapseki\'de İftar Yemeğine Katıldı

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, memleketi Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde iftar yemeğine katıldı.

12.06.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, memleketi Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde iftar yemeğine katıldı. Turan, iftarını Roman vatandaşlarının bulunduğu masada açtı.

Lapseki Belediyesi tarafından sahil boyundaki İskele Camisi önünde verilen iftar yemeğinde Milletvekili Bülent Turan'a AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Partili Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin eşlik etti. Milletvekili Turan, beraberindekilerle iftar öncesinde masaları gezip, Lapsekililer'e ramazan ayının hayırlı geçmesi dileğinde bulundu. Roman vatandaşların ağırlıklı olarak oturduğu masada iftarına açan Milletvekili Turan, daha sonra yaptığı konuşmada, "Öncelikle Allah tuttuğunuz oruçlarınızı, dualarınızı kabul etsin. Hepinize sağlık, sıhhat afiyet içeresinde bayrama ermeyi nasip etsin. Ramazan ayının ilk günlerinde kendi hemşehrilerimizle birlikte olmak istedik. İftar programlarımıza kendi memleketimizden başlamak istedik. Tüm masaları dolaştım yaşlı, genç hep birlikte ilçenin her kesimi burada. Zengini fakiri hep birlikte Allah'a hamd olsun bu bereketi birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının en güzel tarafı bu birlik beraberliği yaşamak yoksa otellerde, evlerde kendi başına yemek o kadar keyifli değil. Ama Lapseki sahilinde bu güzel sofrada aynı çorbaya kaşık sallamak, hep birlikte bir ekmeği paylaşmak bence tüm Türkiye'ye örnek bir davranış diye düşünüyorum. Bu ülkenin her köşesinde doğusunda batısında bu iftarlar olsun istiyoruz. Derdimiz bu. Derdimiz bu bundan öte bir şey değil" dedi.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin sonunda Milletvetkili Turan'a Lapseki'de el sanatları ile uğraşan Mehmet Tunç, kendisinin yaptığı tamamen el yapımı olan Allah'ın 99 isminin yer aldığı üç boyutlu Esma-ül Hüsna hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Turan Memleketi Lapseki'de İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement