Ak Partili Turhan: "Milli Geliri 20 Bin Dolara Çıkarmak İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Turhan: "Milli Geliri 20 Bin Dolara Çıkarmak İstiyoruz"

Ak Partili Turhan: "Milli Geliri 20 Bin Dolara Çıkarmak İstiyoruz"

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolara çıkartmak istediklerini ifade ederek, "Milli gelir 20 bin dolar demek, mevcut Türkiye’ye bir buçuk Türkiye ilave etmektir" dedi.

09.10.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolara çıkartmak istediklerini ifade ederek, "Milli gelir 20 bin dolar demek, mevcut Türkiye'ye bir buçuk Türkiye ilave etmektir" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, İzmir'in her bölgesinde genel seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Yoğun bir tempoyla çalışan Turhan, Aliağa Ticaret Odası (ATO)'nda düzenlenen oda ve borsanın ortak yönetim kurulu toplantısına da katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Partili Turhan, kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolarak çıkartmak istediklerini dile getirdi. Turhan, "Bu içimizde yaşadığımız coğrafyada istikrar içerisinde, huzur içerisinde hayatımızı sürdürmenin yolu kişi başına milli geliri 20 bin dolara çıkarmaktır. Bunu yapmadığımız zaman hiç hayal kurmayalım. Bu coğrafyada bize rahat bırakmazlar. Kişi başına milli gelir 20 bin dolar demek, mevcut Türkiye'ye bir buçuk Türkiye ilave etmektir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Turhan: 'Milli Geliri 20 Bin Dolara Çıkarmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement