Ak Partili Türkmen: "Oynanan Oyunları Bozacağız" - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Türkmen: "Oynanan Oyunları Bozacağız"

Ak Partili Türkmen: "Oynanan Oyunları Bozacağız"

Seçimlere sayılı günler kaldığını hatırlatan, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, “Hem Üsküdar’dan rekor bir oy oranıyla çıkmak hem de Türkiye’mize ve Başbakanımıza oynanan oyunları bozmak için 30 Mart bir dönüm noktasıdır” dedi.

14.03.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçimlere sayılı günler kaldığını hatırlatan, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, "Hem Üsküdar'dan rekor bir oy oranıyla çıkmak hem de Türkiye'mize ve Başbakanımıza oynanan oyunları bozmak için 30 Mart bir dönüm noktasıdır" dedi.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Ünalan İrtibat Bürosu'nda düzenlenen bir etkinlik ile Ünalanlı kadınlarla bir araya geldi. AK Partili Hilmi Türkmen, kadınlarla yapılan sohbete soruları yanıtlayarak, Üsküdar ile ilgili projelerimizi anlattı. Kadınlara seçimde büyük görev düştüğünü kaydeden Hilmi Türkmen, " Hanım kardeşlerimizin desteği bizler için önemli Üsküdar'ımız için önemli. İnşallah bu seçimde Üsküdar'ımızın hanımları üzerine düşen görevi yaparak kapı kapı dolaşarak oynanan bu oyuna dur diyecek çalışmalar yapacak. Belediyemizde hanım kardeşlerimizle beraber güzel projelere imzalar attık" dedi.

"30 MART'TA OYUNLARI BOZACAĞIZ"

Burhaniyeli seçmenler, STK temsilcileri ve çeşitli dernekleri ziyaret den AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı vatandaşların enerjisinden güç aldığını belirterek, "Gençlerimize muazzam bir Üsküdar teslim etmek istiyoruz. Bu niyetimizin gerçeğe dönüşmesi için de tüm gücümüzle çalışacağız, siz değerli STK temsilcilerinin de bu yolda bizlere yol arkadaşı olacağına inancımız tam. Allah'tan niyaz ederim ki 30 Mart sonrası bambaşka bir Üsküdar'da yaşayacağız" şeklinde konuştu. Hilmi Türkmen, Bahçelievler Tan Derneği'ne yaptığı ziyarette ise, "Vatandaşlarımıza destek ve duaları için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın sorularını cevaplandırarak Üsküdar ile ilgili projelerimizi anlattık. Bu şehirde yaşayanlara hizmet etmek bizim için en büyük gururdur. Vatandaşlarımızın samimiyeti ve sevgisi bizleri memnun ediyor. Üsküdar'a ve vatandaşlarımıza layık olacakları hizmetleri Üsküdar'ımızda gerçekleştireceğiz" dedi.

Buradaki programının ardından Tan Derneği'nde Bahçelievler Mahallesinin sakinleriyle buluşan Türkmen, Allah'ın izniyle 30 Mart'tan sonra da bu güzel sofralarda halkımızla buluşmaya devam edeceğiz" dedi. Hilmi Türkmen, "Vatandaşlarımızın sorularını cevaplandırarak Üsküdar ile ilgili projelerimizi anlattık. Bu şehirde yaşayanlara hizmet etmek bizim için en büyük gururdur. Vatandaşlarımızın samimiyeti ve sevgisi bizleri memnun ediyor. Üsküdar'a ve vatandaşlarımıza layık olacakları hizmetleri Üsküdar'ımızda gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. AK Partili Türkmen, seçimlere az zaman kaldığını hatırlatarak, "Desteklerinizle hem Üsküdar'dan rekor bir oy oranıyla çıkmak hem de Türkiye'mize ve Başbakanımıza oynanan oyunları bozmak için 30 Mart bir dönüm noktasıdır" ifadesini kullandı.

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Hilmi Türkmen, Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü Derneği'nde yaptığı konuşmada ise birlik beraberlik mesajı vererek, "Sizleri ziyaret edip hem kendi projelerimizi anlatmak hem de sizlerin bir sıkıntısı derdi önerisi olup olmadığını öğrenmek istedik. Destekleriniz ve davetiniz için siz Diyarbakırlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Üsküdar'da hemşehrilerimizle el ele bir belediyecilik yaşayacağız. Üsküdar'ımızda Sosyal Belediyecilik' anlayışıyla hareket ederek köy derneklerimizle, vakıflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, spor kulüplerimizle, esnafımızla, yaşlımızla, gencimizle istişare halinde olup sorunlarını taleplerini dinleyerek Üsküdar'ımızı yöneteceğiz. Bizler 10 yılda güzel işler yaptık. İnşallah bizlere bu yolculukta siz kıymetli Cüngüşlü hemşehrilerimizde yalnız bırakmayacaktır. Destek ve dualarınızla yeni dönemde başkanımız Mustafa Kara'dan görev bayrağını devralıp hizmet sevdasıyla durmak yok yola devam diyeceğiz inşallah" diyerek konuşmasını bitiren Türkmen'e dernekte bulunan misafirlerden büyük alkış geldi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Türkmen: 'Oynanan Oyunları Bozacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement