Ak Partili Uğur, Koltuğa Oturdu - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Uğur, Koltuğa Oturdu

Ak Partili Uğur, Koltuğa Oturdu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Partili Ahmet Edip Uğur, mazbatasının alarak geçüiği belediyede düzenlen törenle MHP'li rakibi İsmail Ok'tan görevi devraldı.

04.04.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Partili Ahmet Edip Uğur, mazbatasının alarak geçüiği belediyede düzenlen törenle MHP'li rakibi İsmail Ok'tan görevi devraldı.

30 Mart'ta bu yıl ilk kez büyükşehir olarak seçime giren Balıkesir'de, 307 bin 999 oy alan AK Partili Edip Uğur, birinci oldu. En yakın rakibi MHP'den tekrar aday olan belediye başkanı İsmail Ok'a ise sandıktan 245 bin 130 oy çıktı. Seçimden zafer ayrılan AK Partili Uğur, bugün Balıkesir Adalet Sarayı'nda, İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz'dan mazbatasını aldı, ardından Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile belediyeye geçti. AK Partili Uğur'un belediye gelişi öncesi, belediye bandosu konser verdi. Bir çok partili Uğur ve kurmaylarını alkışlarla karşıladı. Edip Uğur ve diğer başkanlar belediye girişinde dua etti.

MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok, Ak Partili Uğur'u makam kapısında karşıladı. Uğur'a çiçek sunan Başkan Ok, 'Balıkesir için hayırlı olsun. Allah hayırlı hizmetler etmenizi nasip etsin. Sonuçta kazanan Balıkesir olacak. Tüm kalbimle bu görev döneminin sizin için sağlıklı, başarılı geçmesini diliyorum. Beş yıl önce Balıkesir halkı bize bir emanet vermişti. Aynı huzurla bu emaneti Balıkesir halkı adına size emanet ediyorumö dedi.

Başkan Uğur ise 'İsmail Ok Bey'e beş yılda yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruzö dedi.

Balıkesir'in büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Altı Eylül ve Karesi belediyelerinin şu anki hizmet binasında, büyükşehir belediyesinin ise Özel İdare İş Merkezi'nde (Özmerkez) hizmet vereceğini açıklayan Uğur, 'Herkese eşit mesafede olacağız. Kimseye farklı muamele yapmayacağızö diye konuştu.

Devir teslim törenine MHP İl Başkanı Bayram Çılgın ile AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Uğur, Koltuğa Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement