Ak Partili Uğur, "Tüm Balıkesir'in Başkanı Olacağım" - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Uğur, "Tüm Balıkesir'in Başkanı Olacağım"

Büyükşehir olan Balıkesir'de seçimi kazanarak, ilk belediye başkanı olan AK Partili Ahmet Edip Uğur, parti gözetmeksizin kentin kalkınması, güzelleşmesi, halkın refah içinde yaşaması için çalışacağını söyledi.

03.04.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir olan Balıkesir'de seçimi kazanarak, ilk belediye başkanı olan AK Partili Ahmet Edip Uğur, parti gözetmeksizin kentin kalkınması, güzelleşmesi, halkın refah içinde yaşaması için çalışacağını söyledi.

30 Mart'ta AK Parti'den belediye başkanı seçilen Ahmet Edip Uğur yazılı bir açıklama ile partili partisiz tüm vatandaşlara hem teşekkür etti hem mesaj verdi. Uğur açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle başta Balıkesir halkı olmak üzere seçim sürecinde hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak yoğun bir tempo ile çalışmış olan AK Parti İl Teşkilatı'na, Gençlik ve Kadın Kolları'na, partimiz gönüllülerine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim. sağolsunlar, varolsunlar. Doğaldır ki hangi partiye mensup olursak olalım, amacımız, memleketimizin, Balıkesir'imizin kalkınması, güzelleşmesi, halkımızın refah içinde yaşamasıdır. Bu çerçevede, Marmara'dan Sındırgı'ya, Ayvalık'dan Dursunbey'e kadar, tüm ilçeleri, köyleri ve mahalleleriyle bütün Balıkesirimizin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hemşehrilerimin hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Bilinmelidir ki partili, partisiz, bize oy vermiş veya vermemiş her Balıkesirli, kendisine elimizden gelen tüm hizmeti götüreceğimiz, işinden, aşından, refahından sorumlu olduğumuz bir hemşehrimizdir. Tüm Balıkesir'in başkanı olacağım. İnancımız, bu birlik ve beraberlik anlayışı içinde, her ilçesi, her mahallesi ile Balıkesir'imizin layık olduğu güzelliklere ulaşacağı ve halkımızın mutluluk içinde refaha kavuşacağıdır. Güzel günlere ulaşmak dileğiyle, bütün Balıkesir halkına, değerli hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum, Allah yardımcımız olsun." - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Uğur, 'Tüm Balıkesir'in Başkanı Olacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kırmızı: İşte şimdi zorluk başlıyor. Balıkesir geri kalırsa bu sizlerin omuzundadır. Neden mi? Sanayi odası oğlunuz İsmail UĞUR da. Başkanlığınız zatialinizde. İkdidar sizde. Daha bahane var mı? Yok. Yırcalıları yatırıma engel oluyor diye suçlayamazsınız! 0 0 Yanıtla

Advertisement