Ak Partili Ünal: "Ordu'nun Projelerine Hız Kazandırdık" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Ünal: "Ordu'nun Projelerine Hız Kazandırdık"

Ak Partili Ünal: "Ordu\'nun Projelerine Hız Kazandırdık"

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu’nun ilçelerinde yapımı devam eden ve proje aşamasında olan hükümet konağı, emniyet hizmet binaları ve kaymakamevi projelerinin hızla tamamlanması için ilgili bakanlıklarla temas halinde olduğunu söyledi.

16.01.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun ilçelerinde yapımı devam eden ve proje aşamasında olan hükümet konağı, emniyet hizmet binaları ve kaymakamevi projelerinin hızla tamamlanması için ilgili bakanlıklarla temas halinde olduğunu söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun ilçelerinde yapılan hükümet konağı, emniyet hizmet binaları ve kaymakamevi projelerinin hangi aşamaya geldiğini açıkladı. Projelerin büyük bir kısmının bitmeye yakın olduğunu ifade eden Ünal, "Ordu'nun ilçelerindeki hizmet binalarının yapımının tamamlanması için Ankara'da gerekli temaslarda bulunarak, halkımızın hizmetine sunmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Ordu Valilik Külliyesi'nin yeni arazisinde yapılmak üzere uygulama projesinin ihale edildiğini, projenin bitiminde ihale sürecine geçileceğini açıklayan Ünal, Altınordu Kaymakamlığı Hükümet Konağı Projesi çalışmasının da devam ettiğini kaydetti. Ünal, "Hedefimiz bu sene projelerin tamamlanarak ihale sürecine getirilmesidir" diye konuştu.

Altınordu'da mevcut il emniyet hizmet binasının yıkılmasını takiben ortaya çıkacak olan arazi üzerine kurulması planlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasının proje çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Ünal, Ordu'ya yakışır ve ihtiyaçlara tam cevap verecek bir İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası kazandıracaklarını belirtti.

Kabataş Emniyet Amirliği Hizmet Binası Projesi'ne ilişkin de bilgi veren Ünal, "21.01.2013 tarihinde yapımına başlandı, 20.05.2015 tarihinde tamamlanacak. Yüzde 65 parasal gerçekleşmesi tamamlanan inşaatın yüzde 60 fiziki gerçekleşmesi tamamlandı. Dış cephe pencere doğramaları takıldı. Bina içi sıva çalışmaları, elektrik ve sıhhi tesisat işleri devam ediyor. Çevre tanzimi devam ediyor" şeklinde konuştu.

Çamaş Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası çalışmalarına da değinen Ünal, 16 Ocak 2015 tarihinde ihalesine çıkıldığını duyurdu. Çaybaşı İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası'nın 21 Ekim 2013 tarihinde yapımına başlandığını ve 27 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağını söyleyen Ünal, "Yüzde 36.65 parasal gerçekleşme, yüzde 49 fiziki gerçekleşme tamamlandı. Betonarme karkas-çatının ahşap kaplaması bitti, 4. kat tuğla örme işleri devam ediyor. Çevre duvarları ön cephe hariç bitti" diye konuştu.

Ünal, Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası'nın 13 Ocak 2015 tarihinde ihalesine çıkıldığını söyledi. Gülyalı Hükümet Konağı Projesi'nde avam projesinin kabul edildiği, uygulama projesinin hazırlandığı müjdesini veren Ünal, bu yıl içerisinde ihaleye çıkılacağını kaydetti. Ünal, ayrıca Çatalpınar, Gölköy ve Altınordu'da kaymakamevi proje çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Ünal: 'Ordu'nun Projelerine Hız Kazandırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement