Ak Partili Ünal, Seçim Çalışmalarını Sultangazi'de Sürdürdü - Son Dakika
Politika

Ak Partili Ünal, Seçim Çalışmalarını Sultangazi'de Sürdürdü

Ak Partili Ünal, Seçim Çalışmalarını Sultangazi\'de Sürdürdü

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, Sultangazi’de esnafı ziyaret etti.

15.05.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, Sultangazi'de esnafı ziyaret etti. Ünal, "Arabamız ve cep telefonumuzu inşallah bu topraklardaki sanayici ve işadamlarımız yapacak" dedi.

Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde bugün gerçekleşen esnaf ziyaretine AK Parti Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Reşide Yüksel katıldı. Esnafı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Şirin Ünal destek istedi. Daha sonra her iki milletvekili adayı spor salonu açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Ünal, " Türkiye'ye geçmişte hiçbir şey yaptırmadılar. 2023 yılında Türk Hava Kuvvetleri'nin kullanacağı uçağı yapacağız. Balistik füzemizi yapacağız. Uydularımızı uzaya yerleştirelim diye. İnşallah cep telefonumuzu, arabamızı bu topraklarda bizim sanayicilerimiz ve işadamlarımızı yapacak. 2023'te bu hedeflerimize ulaştığımız takdirde gelirlerimiz daha da artacak. En çok şikayet aldığımız asgari ücret ve emeklilerimizin durumunu daha da iyi duruma getireceğiz. Pazar günü İstanbul mitingi var. Sayın başbakanımızın yanında olacağız. Geçen sefer 2 milyon kişi toplamıştık. Aynısını bu kez de yapacağız. İşi sıkı tutmamız lazım" dedi.

Daha sonra milletvekili adayları Şirin Ünal ve Reşide Yüksel kurdeleyi keserek spor salonunu hizmete açtı. AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Reşide Yüksel, spor salonunda ağırlıklarla bir süre spor yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Ünal, Seçim Çalışmalarını Sultangazi'de Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement