Ak Partili Uslu, Düvenci İçin Devreye Girdi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Uslu, Düvenci İçin Devreye Girdi

Ak Partili Uslu, Düvenci İçin Devreye Girdi

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Düvenci Beldesi’nde yaşanan alt ve üst yapı sorunlarının çözümü için devreye girdi.

08.07.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Düvenci Beldesi'nde yaşanan alt ve üst yapı sorunlarının çözümü için devreye girdi.

Hafta sonu AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse ve İl Genel Meclisi Halil İbrahim Kaya ile Düvenci Beldesi'ni ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulunmuştu. İncelemeler sırasında Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, beldeye bağlı mahallelerde yaşanan alt yapı sorunları hakkında bilgi verirken, atıl halde bulunan kamuya ait lojmanların rantabıl hale getirilmesi için destek istemişti.

İncelemenin ardından Vali Sabri Başköy ile görüşen Uslu, beldeye bir heyetin gönderilerek inceleme yapılmasını istedi. Bunun üzerine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan Düvenci beldesine gitti.

Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ile birlikte grup köy yollarını inceleyen Arslan, daha sonra beldeye bağlı mahallelerdeki alt yapı sorunlarını yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, "TBMM İdare Amirimiz ve milletvekilimiz Salim Uslu'nun beldemizi ziyaretinde kendisine yaşanan sorunlar hakkında bilgi verdik. Bu bilgilendirmenin ardından milletvekilimizin girişimleri sonucu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan beldemize gelerek sorunlu bölgeleri inceledik. Beldemizin sorunlarıyla ilgilenen milletvekilimiz Salim Uslu ve diğer yetkililere belde halkı adına teşekkür ediyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Uslu, Düvenci İçin Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement