Ak Partili Üstün: Adapazarı'nda MHP'li Açba'nın İddia Ettiği Olay Yaşanmamıştır - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Üstün: Adapazarı'nda MHP'li Açba'nın İddia Ettiği Olay Yaşanmamıştır

Ak Partili Üstün: Adapazarı\'nda MHP\'li Açba\'nın İddia Ettiği Olay Yaşanmamıştır

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'nın darbe gecesi Adapazarı'nda bir grubun, "Bunların karıları bize helaldir, verin onları" diyerek askeri lojmanların kapısına dayandıkları iddiasına tepki gösterdi.

27.09.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'nın darbe gecesi Adapazarı'nda bir grubun, "Bunların karıları bize helaldir, verin onları" diyerek askeri lojmanların kapısına dayandıkları iddiasına tepki gösterdi. Üstün böyle bir olay yaşanmadığını, Açba'nın haksız ithamlarda bulunduğunu söyledi.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, MHP Milletvekili Zihni Açba'nın açıklamalarına tepki gösterdi. Ayhan Sefer Üstün, Serdivan'da partisinin toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu şehirde dikili ağacı olmayanlar şehri karalamak adına açıklamalarda bulunuyorlar. Muhalefet milletvekili güya askeri lojmanların önüne giden halkımızın ağza alınmayacak sloganlar attığını iddia etmiş. Zinhar böyle bir olay olmamıştır. Bunu reddediyoruz. Bir ay boyunca ortada gözükmemişsin ama bu şehirde tarih yazan kahraman milletimize haksız ithamlarda bulunabiliyorsun" dedi.

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, "Muhalefet milletvekili bazı ithamlarda bulunmuş. Ancak bu tugayın önünde kesinlikle böyle bir olay olmamıştır. Bu sadece kendilerine has gündem oluşturma çabasıdır" diye konuştu.

- Adapazarısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Üstün: Adapazarı'nda MHP'li Açba'nın İddia Ettiği Olay Yaşanmamıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement