AK Partili Vekil Kaza Yaptı: 2 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

AK Partili Vekil Kaza Yaptı: 2 Ölü, 6 Yaralı

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Radi Bilgiç'in otomobilinin de karıştığı Kütahya'daki trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

16.09.2015 13:35  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'dan Isparta'ya şehit cenazesine katılmak için giden AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Radi Bilgiç'in otomobilinin de karıştığı Kütahya'daki trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Radi Bilgiç idaresindeki 34 S 0232 plakalı otomobil ile, Ercan Uyanık idaresindeki 43 NU 387 plakalı otomobil, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 30'uncu kilometresindeki Ayırıkçı mevkiinde çarpıştı. Saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada, 43 NU 387 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan İbrahim Uyanık ve Fatma Çelik olay yerinde hayatını kaybetti.

6 KİŞİ YARALANDI

Sürücüler Ercan Uyanık ve Milletvekili Süreyya Radi Bilgiç ile yanındaki danışmanı Vedat Gür ve 43 NU 387 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Pembe Uyanık, Burak Uyanık ve Mehmet Kalem yaralandı.

MİLLETVEKİLİ VE DANIŞMANININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralılardan AK Parti Milletvekili Bilgiç ve danışmanı Gür, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Afyonkarahisar'daki hastanelere, diğer yaralılar ise Kütahya'da bulunan Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, burada tedavi altına alındı. Kazada yaralanan milletvekili Bilgiç ve danışmanı Gür'ün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan kazayla alakalı soruşturma başlatılırken, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gazel ve Nazlı, yaralı milletvekili Bilgiç'i telefonla arayarak, "geçmiş olsun" dileklerini de iletti.


AK Partili Vekil Kaza Yaptı: 2 Ölü, 6 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Vekil Kaza Yaptı: 2 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • HAMZA: akp liler ölmemiş mi desene yine garibana oldu 35 23 Yanıtla Cumhurl: Yolda yerde zor durumda yardım isteyen birini gorsen AKP limisin diye mi soracaksin? Bu yorumu yazdığına gore soracaksin. Su siyaset insanları resmen duygusuzlastiriyor. 18 11
  • Karabüklü Şevket yıkamacı: Bunlar çok hızlı gidiyor hep kazaya sebep veren bular işte 28 1 Yanıtla
  • metin taş: GENE ZENGİNE OLMEDİ GARİBANLAR GİTTİ BU PARA NASİL BİR ŞEY HİÇ ZENGİNE FAZLA GİTMİYOR YA 18 4 Yanıtla
  • MEHMET: Ölmemiş mi 13 5 Yanıtla
  • Gece yatmaz: Vay vay hemide Audi birde yerli otomobil olsa idi. 12 4 Yanıtla
  • 1234: ALLAH RAHMET EYLESİN 12 3 Yanıtla
  • Halil: Sayın vekilin geçmiş olsun hayatını kaybedenlere allah rahmet etsin 9 3 Yanıtla
  • şırnaklı: uğursuz alah belanızı versın ınşalah 9 2 Yanıtla
  • bilirkişi: vekilin aracı arkadan çarpmış haliyle asli kusurludur.ölenlere ALLAH Rahmet eylesin yaralılara da çok geçmiş olsun. aşırı sürat yapmayalım 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement