Ak Partili Vekilden 'Ölüm Tehdidi'ne Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Vekilden 'Ölüm Tehdidi'ne Suç Duyurusu

Ak Partili Vekilden \'Ölüm Tehdidi\'ne Suç Duyurusu

Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, cep telefonuna gelen kısa mesajlarla ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle, avukatı ile geldiği Nazilli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

30.03.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, cep telefonuna gelen kısa mesajlarla ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle, avukatı ile geldiği Nazilli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Meclis Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi'nin görüşüldüğü sırada cep telefonuna gelen kısa mesajda yer alan ölüm tehdidi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Avukatı Berna Özen ile birlikte bugün öğlen Nazilli Cumhuriyet Savcılığı'na gelen Milletvekili Kılınç, telefonuna geçen 24 Mart'ta saat 22.58 sıralarında gelen "Seni öldürürüm. Çok konuşuyorsun. Kafanı kopartacağım" yazılı mesajı delil olarak savcı İlkay Özçelik'e sundu. Kılınç'ın telefonuna gelen aile mahremiyetine yönelik ağır küfürlerin de yer aldığı telefon mesajını inceleyen savcılık, soruşturma başlattı. Geçen 14 Mart'ta Milletvekili Kılınç'ın Dereağzı Mahallesi'ndeki işyerinin yakınlarında patlamamış iki parça tesirli el bombası bulunmuştu.

Milletvekili Kılınç, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, telefonuna gelen tehditleri olduğunu belirtip, "Bununla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Şikayetlerimizi yaptık. Artık takdir yargınındır" diye konuştu. Kılınç, koruma talep etmediğini de kaydetti. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Vekilden 'Ölüm Tehdidi'ne Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan Hüseyin Güntaş Kütüphanesine 5 Bin Kitap Bağışı
    16:33 Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan Hüseyin Güntaş Kütüphanesine 5 Bin Kitap Bağışı

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen kitap bağışı kampanyasında toplanan 5 bin kitap, Hüseyin Güntaş Kütüphanesine bağışlandı. Jandarma personeli tarafından toplanan kitaplar, gençler ve kitapseverlere hizmet veren kütüphaneye katkı sağlamak amacıyla bağışlandı.

  • Tesla, tüm kullanıcılarına 1 aylık otonom sürüş hediye ediyor!
    16:33 Tesla, tüm kullanıcılarına 1 aylık otonom sürüş hediye ediyor!

    Tesla'nın CEO'su Elon Musk, tüm Tesla sahiplerine 1 aylık otonom sürüş özelliğini hediye edeceğini duyurdu. Bu hediye kampanyası sadece Amerika'da yaşayan kullanıcılar için geçerli olacak ve yeni satın alımların yanı sıra eski müşterileri de kapsayacak. Ayrıca, Tesla'nın otonom sürüş yazılımında yapılan güncellemelerle güvenlik zafiyetleri giderilmiş ve sürücü hatalarında otonom sürüş geçici olarak devre dışı bırakılabilecek hale getirilmiştir.

  • Tekirdağ'da Belediye Başkanları İl Müdürlerini Ziyaret Etti
    16:29 Tekirdağ'da Belediye Başkanları İl Müdürlerini Ziyaret Etti

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal'ı ziyaret etti. Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını anlattı. Aynı şekilde, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da Süleymanpaşa ilçesindeki okulları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ise İl Jandarma Komutanı Ahmet Çetin'i ziyaret ederek ilçeye yaptığı hizmetleri anlattı.

  • İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar sofrasında misafir etti
    16:29 İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar sofrasında misafir etti

    İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gastro İnegöl'de düzenlenen iftarda, öğrenciler ve yaşlılar birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.

  • Pendik Belediyesi Ramazan Ayında 13 Farklı Noktada İftar Veriyor
    16:29 Pendik Belediyesi Ramazan Ayında 13 Farklı Noktada İftar Veriyor

    Pendik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 13 farklı noktada iftar yemeği veriyor. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve günlük sıcak yemek dağıtılıyor. 60 yaş üstü vatandaşlara hurma ve kahve fincanı dağıtılıyor. Cami gezileri ve kültür programları da düzenleniyor.

  • GEKA, Milas'ta Balık Depolama ve Paketleme Tesisi Projesine Destek Verdi
    16:28 GEKA, Milas'ta Balık Depolama ve Paketleme Tesisi Projesine Destek Verdi

    Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Milas'ta toprak havuzlarda yetişen balığın depolanması ve paketlenmesi tesisinin fizibilite projesine destek verdi. Milas İlçesi İç Su Ürünleri Yetiştirici Üreticileri Birliği'nin başvuru sahibi olduğu proje, GEKA'nın 2023 yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında destekleniyor. Bu proje ile toprak havuzlarda balık yetiştiriciliği sektörünün gelişimi için önemli bir adım atılmış olacak.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    16:27 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen bir programda vatandaşlara hitap etti. Özel, seçimde Ortaca'yı almaya geldiklerini belirterek, Ahmet Aras'ı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaklarını söyledi. Ayrıca, orman köylülerinin sorunlarına dikkat çeken Özel, Muğla'nın orman varlığını artırmak ve korumak için çalışacaklarını ifade etti. Emeklilerin haklarını alacaklarını vurgulayan Özel, gençleri sandığa davet etti ve Türkiye ittifakının umudun ittifakı olduğunu belirtti.

  • Mersin Gülnar'da Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikme Etkinliği Düzenledi
    16:27 Mersin Gülnar'da Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikme Etkinliği Düzenledi

    Mersin'in Gülnar ilçesinde, Tırnak Mahallesi'nde 109. Yıl Hatıra Ormanı oluşturmak amacıyla anaokulu öğrencilerinin katılımıyla fidan dikme etkinliği düzenlendi. Kaymakam Yusuf Ziya Yaktı, Samiye Naim Eğitim Vakfı Mürüvvet Kandemir Anaokulu öğrencileri ve aileleri etkinliğe katıldı. Öğrenciler, bilgilendirme sonrasında fidanları toprakla buluşturdu.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 Bin 299 Çift Evlilik Öncesi Eğitimlere Alındı
    16:26 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 Bin 299 Çift Evlilik Öncesi Eğitimlere Alındı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin bu hafta evlilik öncesi eğitimlere alındığını açıkladı. Bakan Göktaş ayrıca, fonun öncelikli olarak deprem bölgesinde pilot olarak uygulandığını ve daha sonra Türkiye geneline yaygınlaştırılacağını ifade etti.

  • Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, personellere müjde verdi
    16:26 Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, personellere müjde verdi

    Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, belediye personeli ve ailelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi ve Belediye İş Sendikası ile protokol imzalandığı müjdesini verdi.

  • CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey: 'Bursa'da Kentsel Dönüşüm Yapılmadı'
    16:25 CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey: 'Bursa'da Kentsel Dönüşüm Yapılmadı'

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da kentsel dönüşümün yapılmadığını belirterek, kentsel dönüşümü eleştirdi.


Advertisement