AK Parti'li Vural Kavuncu: Göbel'in Yol Problemi Çözeceğiz - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Vural Kavuncu: Göbel'in Yol Problemi Çözeceğiz

AK Parti\'li Vural Kavuncu: Göbel\'in Yol Problemi Çözeceğiz

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal Tesislerinin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve kaplıca yoluna sıcak asfalt atılacağını söyledi.

03.07.2015 14:00  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal Tesisleri'nin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve kaplıca yoluna sıcak asfalt atılacağını söyledi.

Vural Kavuncu, Göbel'in son yıllarda belediye tarafından yaptırılan yeni tesisler nedeniyle giderek daha fazla ilgi gören ve çok fazla ziyaretçi alan bir kaplıca olduğunu ancak Tepecik-Göbel arasındaki yolda yoğun trafik ve hava koşulları nedeniyle önemli bozulmaların meydana geldiğini belirtti.

Kavuncu, bu yol kullanımının önemi nedeniyle İl Özel İdaresi tarafından standartlarının yükseltmesinin ve yeniden yapımı amacıyla ihale edildiğini, buna göre Tepecik Devlet Su İşleri (DSİ) tesislerinden Göbel Kaplıcalarına kadar olan 3 kilometre uzunluğundaki yolu 7 metre genişliğinde sıcak asfalt ile kaplanacak yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını ifade etti. Milletvekili Kavuncu, yolun yapımına hemen başlanıp, sezonda bitmesi planlandığını belirterek, bu anlamda özellikle Göbel girişinde bulunan virajların kaldırılması ve yol güvenliğinin arttırılması için mal sahibi vatandaşlardan anlayış ve iş birliği beklenildiğini ifade etti. (Tİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Vural Kavuncu: Göbel'in Yol Problemi Çözeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement