Ak Partili Yıldız: Soykırıma Evet Diyen Türk Parlamenterler, Türkiye'nin Mahcubiyetidir (2) - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Yıldız: Soykırıma Evet Diyen Türk Parlamenterler, Türkiye'nin Mahcubiyetidir (2)

Ak Partili Yıldız: Soykırıma Evet Diyen Türk Parlamenterler, Türkiye\'nin Mahcubiyetidir (2)

"türkiye TERÖR KAMBURUNDAN KURTULACAK"AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, parti binasında düzenlediği basın toplantısında terörle mücadele önemli mesafenin kat edildiğini Türkiye'nin üzerindeki terör kamburundan kurtulacağını söyledi.

04.06.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"türkiye TERÖR KAMBURUNDAN KURTULACAK"

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, parti binasında düzenlediği basın toplantısında terörle mücadele önemli mesafenin kat edildiğini Türkiye'nin üzerindeki terör kamburundan kurtulacağını söyledi. Yıldız, şöyle dedi:

"Türkiye üzerindeki kamburlarından kurtulmak durumunda. Ülkenin üzerinde yıllardır taşıdığı kamburlardan birisi de terördür. Terörün yok olması ile ilgili önemli mesafe kat edildi. Türkiye bu kamburu ile yaşayamaz ve sıçrama yapamaz. Türkiye'nin diri olmasını engelleyen her şey ile bir arada olması mümkün değildir."

Ramazan ayında 5 yıldızlı otellerde düzenlenen iftar sofralarına katılmayacağını belirten Taner Yıldız, "Bizler iftar sofralarında, halkımızın sofrasında, iftar çadırlarında halkımızla iç içe olacağız" diye konuştu.

FOTOĞAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Yıldız: Soykırıma Evet Diyen Türk Parlamenterler, Türkiye'nin Mahcubiyetidir (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement